Kendte 1. december 2009

Duft som dit døde idol

Michael Jackson og Marilyn Monroe er blandt de kendisser, som efter deres bortgang har lagt dna til helt personlige dufte
Af af
Hvem drømmer ikke om at dufte som good old Jacko?
Hvem drømmer ikke om at dufte som good old Jacko?
Foto: All Over

Det er ikke nyt, at man bruger kendte stjerner og deres navne til at markedsføre alverdens dyre dufte.

Nu har firmaet DNA Fragrance imidlertid specialiseret sig i rent bogstaveligt at genskabe diverse afdøde kendte menneskers personlige duft. Man behøver dog ikke at frygte odør fra graven. Duftene skabes via prøver fra deres hår, og skulle således være et bud på, hvordan de kendte duftede dengang, de endnu var i fuld vigør.

Det er hårsamleren John Reznikoff, som har leveret de totter, der danner grundlag for dette sidste nye inden for personlige dufte. Det helt sidste skrig på parfume-himlen er en Michael Jacksons duft, men massevis af andre store stjerner, som blandt andre Marilyn Monroe, Elvis Presley og Albert Einstein har også lagt hår og dermed dna til en kendis-duft.

Vil man imidlertid hellere dufte som sig selv end af Jackson, Marilyn og Elvis, så kan firmaet også hjælpe der. Blot skal de have en tot hår at arbejde med, så de derfra kan designe ens helt personlige duft skabt specielt til én ud fra dna'et, skriver de på deres hjemmeside.


Sponsoreret indhold