Kendte18. april 2024

Duddi om familiefejden med Caroline Fleming: Er ikke på talefod

I et stort interview med ALT for damerne sætter Louise "Duddi" Iuel-Brockdorff ord på den bitre strid med søsteren Caroline Fleming
Alt var store smil, da søstrene blev fotograferet sammen tilbage i 2003.
Alt var store smil, da søstrene blev fotograferet sammen tilbage i 2003.
 Foto: Aller Media DK

LÆS OGSÅ: Louise "Duddi" Albinus slår fast: Caroline Fleming er fortid

Den bitre strid om Valdemars Slot mellem Caroline Fleming og Louise "Duddi" Iuel-Brockdorff har fyldt mange spalter og trukket mange overskrifter.

Og i et nyt interview med ALT for damerne uddyber Valdemars Slots nye ejer, hvordan det kunne gå så galt mellem de to søstre, hvis familie har ejet det sydfynske slot i 11. generationer:

– Caroline og jeg var ikke enige, og resten af det, der derefter er sket, er en dominoeffekt af det. Men nu, hvor det efterhånden er flere år siden, fylder det ikke længere så meget for mig, og det forhold, at Caroline og jeg ikke er på talefod, er sådan set irrelevant, lyder det kontant fra den ældste Iuel-Brockdorff-søster om den forliste familierelation.

Duddi uddyber, at hun har "bearbejdet det og er kommet videre", når det kommer til dramaet med søsteren, og hun trøster sig med, at hendes to døtre på 13 og 11 år, som en dag skal arve slottet, har "et rigtigt godt forhold til hinanden".

Sponsoreret indhold