Kendte1. september 2019

Drømmen: Eva Longoria instruerer ny film om ... ostechips

Cheetos er navnet på den kendte variant ostechips, som nu får en film med ingen ringere end en "Desperate Housewife" bag kameraet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega478906_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Mange kender nok følelsen af total magtesløshed efter den første ostechip. Herefter køres de ned, til der ikke er flere.

Hollywood-stjernen Eva Longoria, der nok er bedst kendt for sin rolle i tv-serien "Desperate Housewives", tager dog sin kærlighed til ostechips til et helt nyt niveau.

Skuespillerinden skal nemlig instruere en ny film om ostechips. Mere specifikt mærket Cheetos. Det skriver Deadline.

Den kommer til at hedde "Flamin' Hot" og er en biografisk film om Richard Montanez, som skabte de krydrede Flamin' Hot Cheetos.

Richard Montanez var søn af en mexicansk immigrant og arbejdede som vicevært, da han kom på idéen til chipsene, som senere er blevet et elsket, popkulturelt fænomen og opfyldte hans ønske om at leve "the american dream".

44-årige Eva Longoria slog flere andre kandidater af pinden til instruktørjobbet. Det skulle være hendes meget autentiske tilgang til at portrættere hovedpersonen og hans kone, der skaffede hende tjansen.

Udover "Flamin' Hot" har Eva Longoria gang i to andre instruktørprojekter. Hun skal instruere Universal-filmene "24/7" og "My Daughter's Quinceanera".

Derudover spiller hun med i det romantiske drama "Sylvie", der har premiere næste år.

Vi har desværre ikke noget billede af Eva Longoria, der spiser Cheetos, men her får modellen Bella Hadid sig en snack:

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega161760_001.jpg
 (Foto: MEGA)

Bella Hadid spiser Cheetos på vej fra A til B. (Foto: MEGA)

https://imgix.seoghoer.dk/mega161760_001.jpg
 (Foto: MEGA)
null

Sponsoreret indhold