Kendte 13. oktober 2021

Drew Sycamore: Min eks tilbød betalt brystforstørrelse

Selv synes sangerinden, at hun har helt perfekte bryster. Alligevel tilbød hendes eks at betale for at få dem opereret større.

Drew Sycamore fandt ud af, at hendes (nu eks-)kæreste havde været sammen med sin eks, mens de havde været slået op for en stund, og der blev sangerinden vildt jaloux. I programmet "112 for knuste hjerter" på Radio LOUD fortæller hun, hvordan hun gik fra ingen tillid at have til at ville lave om på sig selv for ham.

Parret var sammen i tre år, efter de havde haft den pause. Jalousien var intens i et år til halvandet, fortæller Drew Sycamore.

Med jalousien fulgte en trang til at gøre alt det, kæresten gerne ville have.

- Hold da kæft, det var ikke mig, siger Drew Sycamore, når hun ser tilbage på sig selv i det forhold.

- Det der med at prøve at være nogen, man ikke er, for nogen andre.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I den forbindelse afslører sangerinden, at hun valgte tøj ud fra, hvad hun tænkte, han godt ville kunne lide. Men hun har også et andet eksempel:

- Jeg har totalt perfekte bryster. Mine bryster sidder perfekt, synes jeg selv. Men han tilbød mig rent faktisk, at han ville betale for, at jeg fik lavet større bryster.

- Det der med, at han kunne gøre mig så usikker på min egen krop, som jeg aldrig havde haft et problem med før. Så var jeg sådan: "Okay, så må jeg gå med en push-up-bh.

Drew Sycamore understreger dog, at hun overhovedet ikke overvejede at tage imod tilbuddet om en betalt brystforstørrelse.

- Jeg kan huske, jeg sagde til ham: "Nej, du er åndssvag". Men jeg tænkte, jeg måttegå med en bh med push-up og gøre nogle ting ... jeg er egentlig ikke sådan. Jeg bryder mig faktisk overhovedet ikke om det.

– Men jeg var så meget en anden person: Den person, han gerne ville have. Jeg tænkte: "Han vil gerne have sin ekskæreste, og hvis hun havde store bryster, så må jeg være sådan én, der vil have det".

Du kan høre "112 for knuste hjerter" her.

Sponsoreret indhold