Dramaet fortsætter: Johnny Depp anklager Amber Heard for at stjæle 42 mio. kr.

Da Johnny Depp og Amber Heard officielt kunne kalde sig et fraskilt par i januar 2017, betød det også, at den 34-årige Heard fik godt 43 millioner kroner med sig i lommen fra Depp.

De penge, svor hun at donere til velgørenhed, men den 57-årige Depp sår nu tvivl om, hvorvidt pengene rent faktisk er gået til et godt formål.

Amber Heard skulle eftersigende have haft fine intentioner om at donere pengene til et børnehospital i Los Angeles, men ifølge en række dokumenter, som avisen Daily Mail har fået adgang til, viser det sig, at kun 600.000 kroner er nået hele vejen til hospitalet.

Artiklen fortsætter efter billedet...

(Foto: MEGA)

At Heard havde planer om at donere de mange millioner væk havde afgørende betydning for den dramatiske retssag, der sidste år udspillede sig mellem Johnny Depp og den britiske avis The Sun, som Depp tidligere har sagsøgt efter at have beskyldt ham for hustruvold mod Amber Heard.

- Hendes donation på 43 millioner til velgørenhed er næppe noget, der tyder på, at hun er en lykkejæger, lød det blandt andet i dommerens afgørelse, der mente, at hendes påstande om, at Johnny Depp havde været voldelig over for hende, var sande.

Amber Heard har efter skilsmissen beskrevet Depp som et “monster", og da hun søgte om skilsmisse vedhæftede hun en række billeder af sit forslåede ansigt, som Depp angiveligt skulle have forårsaget. (Foto: MEGA)

Det betød, at Depp tabte sagen og dermed også sin store rolle i filmserien "Fantastiske skabninger og hvor de findes". En rolle, som danske Mads Mikkelsen nu har fået æren af at overtage.

Ifølge Amber Heards advokater har hun planer om at donere alle pengene “på et tidspunkt”, men at den store retssag, som hun spillede en vigtig rolle i, har trukket i langdrag og kostet hende flere millioner.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close