Kendte18. februar 2020

Dramaet fortsætter: Det var dem, der skrev til mig

Der er opstået lidt af et drama i kendisland, efter Mai Manniche i weekenden afslørede, at hun havde været sammen med Thomas Blachman og Søren Rasted
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/maisoerenthomas.jpg
 Foto: Gregers Overvad, Dan Mariegaard, Thomas Laursen

Mai Manniche fik mange til at løfte øjenbrynene, da hun lørdag brugte et langt Facebook-opslag til at afsløre, at hun havde datet både Søren Rasted og "X Factor"-dommeren Thomas Blachman.

- Sandheden er, at jeg har været i to meget stormfulde er relationer. Den første med Thomas Blachmann, der gik fra at jeg var jordens mest fantastiske kvinde, til jordens mest sindssyge kvinde - på to uger. Selvsagt hårdt, men det der kom efterfølgende har nok været det hårdeste for mig længe, skrev Mai Manniche i sit opslag.

Efterfølgende fortalte hun om forholdet til Søren Rasted.

Artiklen fortsætter efter opslaget

De to herre, har dog to forskellige måder at håndtere Mais afsløring på.

Da SE og HØR mødte Søren Rasted lørdag aften, havde han nemlig ikke meget at sige om Mais opslag.

- Jeg har læst det, men jeg har ingen kommentarer, lød det fra AQUA-medlemmet.

En lidt anden tilgang tog Thomas Blachman i dag, da SE og HØR mødte ham til pressemøde på "X Factor".

- Nej, det har jeg fandeme ikke, lød det fra den skaldede tv-dommer, da han blev spurgt, om han havde haft et forhold til smykkedesigneren.

Til Ekstra Bladet gik han yderligere i detaljer:

- Der er en god grund til, at jeg er godt betalt, for folk kan ikke spise en middag med mig, uden at de har behov for at udbasunere det, og det her ligger lang tid tilbage. Vi snakker om en middag, come on. Det er bare latterligt, lød det.

Men ifølge Mai Manniche, er de to mænds hukommelse angiveligt ikke så god.

- Han (Blachman, red.) er simpelthen for vild og understreger min oplevelse med ham. Det var de VILDESTE to uger. Fra at være den mest fantastiske kvinde til den mest sindssyge, fortæller Mai til SE og HØR og fortsætter:

- Han er syg i bolden og har totalt storhedsvanvid. Det mest sindssyge er, at han benægter.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/mai_manniche_dm-0028-2016.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Mai Manniche er overrasket over, at Blachman afviser historien om deres romance. (Foto: Dan Mariegaard)

Hun fortæller samtidig, at hun nok havde valgt andre mænd at fortælle om, hvis det var sådan, at historien ikke passede.

- Hvis jeg løj, havde jeg sgu fundet en med mere hår på hovedet, slår hun fast.

Ifølge Mai Manniche er det også underligt, at de to mænd ikke vil fortælle om deres forhold, da det var dem, der tog første skridt til at indlede romancen.

- Anyway, lad Blachman sige, hvad han vil. Jeg gider ikke diskutere, om vi har set hinanden eller ej, siger Mai og fortsætter:

- Det mest langt ude er, at det for begges vedkommende er dem, der kontaktede mig. Jeg har aldrig set et afsnit af ”X Factor” – eller været Aqua-fan. Men jeg var meget glad for Søren.

Sponsoreret indhold