Kendte11. september 2023

Drama til Lil Nas X's filmpremiere: Modtog bombetrussel

Gallapremieren blev midlertidigt afbrudt, da arrangørerne pludselig modtog en bombetrussel
September 10, 2023, Toronto, Ontario, Canada: American rapper Lil Nas X attends the Toronto International Film Festival on Saturday, September 9, 2023. (Credit Image: © Winston Tang/ZUMA Press Wire)
Da politiet havde undersøgt området, dukkede Lil Nas X op på den røde løber.
 Foto: Winston Tang/Zuma/Ritzau Scanpix

Der var lagt op til et brag af en fest, da Toronto International Film Festival løb af stablen lørdag aften.

Her fandt verdenspremieren på Lil Nas X's nye dokumentarfilm nemlig sted i Roy Thomson Hall, men inden festen for alvor var begyndt, tog premieren sig en drejning.

Det skriver flere medier heriblandt Variety.

Nærmere bestemt blev premieren på superstjernens film "Lil Nas X: Long Live Montero" midlertidigt afbrudt, da arrangørerne pludselig modtog en bombetrussel.

Kilder fortalte til mediet, at bombetruslen var rettet mod filmens hovedperson, Lil Nas X, eftersom han er en sort queer artist.

Senere kunne en talsperson fra festivalen dog melde ud, at der var tale om en "generel trussel", og at det ikke havde noget med superstjernen at gøre.

Kort efter truslen tikkede ind, ankom politi og sikkerhedsfolk til biografen, hvor de tjekkede området for sprængstoffer.

Da de var færdige på stedet og kunne konstatere, at det var forsvarligt at fortsætte, gik Lil Nas X som planlagt på den røde løber, og premieren blev genoptaget trods en forsinkelse på 20 minutter.

Den nye dokumentarfilm skildrer rapperens karriere og viser blandt andet hans allerførste turné.

I sommeren 2023 gæstede Lil Nas X også Danmark, da han optrådte på Orange Scene på Roskilde Festival.

En koncert, som de danske anmeldere gik amok over, og som B.T., Soundvenue og Gaffa blandt andet gav 5 ud af 6 stjerner.

Sponsoreret indhold