Kendte30. marts 2023

Drama på den røde løber: Jake Gyllenhaal fik journalist til at græde

Filmstjernen var ikke særlig åben og omfavnende, da han skulle stilles spørgsmål på den røde løber af tidligere realitystjerne
Jake Gyllenhaal fik journalist til at græde på den røde løber.
Jake Gyllenhaal fik journalist til at græde på den røde løber.
 Foto: Ritzau Scanpix

- Jeg begyndte bare at græde med det samme.

Sådan lyder det fra realitystjernen Ali Fedotowsky, der arbejder som reporter for E! News.

Den tidligere hovedrolleindehaver i tv-programmet "Bachelorette" interviewer i den forbindelse blandt andet stjerner på den røde løber, men det er ikke altid, det er lige nemt.

Det fortæller hun i podcasten "Women On Top", skriver Page Six.

I podcasten bliver 38-årige Ali Fedotowsky spurgt, hvad der har været hendes værste møde med en berømthed, og her lyder svaret meget hurtigt følgende:

- Undskyld, Jake Gyllenhaal, men jeg bliver nødt til at lave en Taylor Swift på dig, siger hun og hentyder til, at sangerinden ofte har delt slet skjulte stikpiller omhandlende sin filmstjerne-ekskæreste.

Ali Fedotowsky blev kendt i programmet "Bachelorette", men arbejder nu for E! News.
Ali Fedotowsky blev kendt i programmet "Bachelorette", men arbejder nu for E! News.
 Foto: Willy Sanjuan/Invision/AP

Ali Fedotowsky fortæller videre, at den dårlige oplevelse med Jake Gyllenhaal fandt sted under hendes første tjans på den røde løber nogensinde.

- Jeg kan huske, at jeg tænkte, jeg ville gøre det skidegodt! Jeg havde øvet mig og var så klar til at komme i gang, siger hun og fortsætter:

- Men så kommer Jake Gyllenhaal gående, og jeg begynder at ryste lidt i benene i mine høje hæle. Jeg siger: "Hey Jake, hvem har du taget med i dag" for at høre, hvem der var hans date, men så siger han bare "hej hej" og går væk fra mig.

Den tidligere realitystjerne siger, hun begyndte at "tudbrøle med det samme", fordi hun var bange for, at hun havde gjort noget forkert, og at hun ville blive fyret.

Hun blev dog hurtigt mere rolig, da hun efterfølgende så Jake Gyllenhaal lave præcis samme stunt mod flere af de andre journalister på den røde løber.

Ikke desto mindre er hun skuffet over den 42-årige skuespiller, siger hun i podcasten.

- Jeg har lavet utallige interviews og ved, hvor nemt det er at være sød mod journalister, lyder det.

I podcasten sætter Ali Fedotowsky også navne på nogle af de berømtheder, hun har oplevet som værende de sødeste.

Her kalder hun blandt andet Tom Hanks for "den rareste fyr", ligesom hun beskriver Kris Jenner som "det sødeste menneske".

Sponsoreret indhold