Kendte 1. april 2020

Drake og The Weeknd facetimer med 11-årig kræftramt dreng inden hans død

De amerikanske superstjerner Drake, The Weeknd og J. Cole bruger ikke kun tiden på at stå på de største scener verden over. For nylig fik de en 11-årig kræftramt drengs største ønske til at gå i opfyldelse – kort tid efter døde han
Foto: MEGA

Gennem de sidste tre år har den 11-årige Elijah Williams fra Hampton Virginia i USA kæmpet den svære kamp mod kræften.

Men trods en hård kamp og intet lys for enden af tunnelen, så kunne tre af han største idoler give ham et smil på læben i den svære tid, da de kun en uge inden hans død ringede til ham på FaceTime, skriver E!News.

- Jeg er så beæret over, at jeg er en af dine favorit-artister, knægt. Tak, lyder det fra The Weeknd i en video, som den 11-åriges fætter optog af samtalen og lagde på Instagram.

- Det er en sand fornøjelse at møde dig, jeg elsker dig, lød det også fra rapperen J. Cole.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Opkaldet med de tre stjerner skabte uden tvivl glæde hos den unge dreng, der kunne nyde en stund uden at skulle tænke på sin tragiske situation.

11-årige Elijah var overlykkelig, da tre af hans største idoler ringede op til ham via FaceTime og snakkede. Foto: Instagram

Glæden var også stor hos Elijah Williams mor:

- Tak for at vise min baby lidt kærlighed i disse svære dage i hans liv, lød det fra moren, skriver Unilad.

Fætteren, Michael Watson II bad efterfølgende opkaldet sine følgere på Instagram at bede for Kiara, Elijahs mor og resten af familien.

Men desværre var det ikke nok, og Elijah gik bort kun en uge efter opkaldet med superstjernerne.

- Jeg har mistet min førstefødte til en selvisk sygdom, men min søn kæmpede en brag kamp. Jeg er så stolt af at kunne kalde ham min søn. Han var en fighter, lyder det fra moren.

Sponsoreret indhold