Kendte6. marts 2024

Drake Bell om tiden hos Nickleodeon: Blev seksuelt misbrugt

Drake Bell fortæller nu for første gang om at blive misbrugt til barn. Det gør han i en ny dokumentarserie
Drake Bell har været barneskuespiller siden han var ni år gammel hos det populære tv-netværk Nickleodeon. Nu fortæller han om, at han blev udsat for seksuelle overgreb på netværket.
Drake Bell har været barneskuespiller siden han var ni år gammel hos det populære tv-netværk Nickleodeon. Nu fortæller han om, at han blev udsat for seksuelle overgreb på netværket.
 Foto: MEGA

LÆS OGSÅ: Nickelodeon-stjernen Drake Bell meldt savnet: Politiet frygter, han er i fare

Den tidligere Nickleodeon-skuespiller Drake Bell har arbejdet i branchen siden han var ni år gammel.

Udefra ligner det en drøm for ethvert barn, som går med drømme om at blive en stor skuespiller en dag.

Nu fortæller Drake Bell dog om en meget mere mørk og kedelig bagside af branchen - han blev nemlig seksuelt udnyttet af en af sine undervisere, da han angiveligt var 15 år gammel.

Det skriver amerikanske People.

Den nu 37-årige skuespiller fortæller for første gang om de seksuelle overgreb i den nye Discovery-serie "Quiet on Set: The Dark Side of Kids TV", som bliver sendt over fire afsnit.

Her fortæller han, at han blev udsat for seksuelle overgreb af Brian Peck, der egentlig var ansat til at hjælpe ham med at blive en bedre skuespiller som såkaldt "dialog træner".

- Peck blev i 2004 dømt for hans forbrydelser mod Drake Bell, som nu vil fortælle sin historie offentligt for første gang, har Warner Bros. Discovery skrevet i en pressemeddelelse om den nye dokuserie.

Det amerikanske netmedie skriver yderligere, at Brian Peck blev anholdt i august 2003 ifølge en pressemeddelelse fra Los Angeles Politi - det fremgik derudover også, at den anholdte havde undervist offeret.

Politiet begyndte at efterforske Peck efter en anmeldelse fra den mindreåriges familie, som lød, at han havde udsat deres barn for seksuelle overgreb i en seks måneder lang periode.

De seksuelle overgreb skal angiveligt have fundet sted da Drake Bell var 15 år gammel.

Brian Peck endte i sidste ende med at blive idømt 16 måneders fængsel og blev oktober 2004 registreret som seksualforbryder.

Pædofile på Nickleodeon

Jake Bell spillede roller i serierne "All That" og "The Amanda Show" fra 1999 til 2002 på Nickleodeon. I 2004 fik han sin egen serie "Drake & Josh" hos netværket.

Den nye dokumentarserie vil ifølge pressemeddelsen fra Warner Bros. sætte kulturen hos det populære børne tv-netværk Nickleodeons kultur i slutningen af 1990 og starten af 00'erne.

- Dokumentarserien afslører et ulækkert miljø, hvor de ansatte blev udsat for omfattende grov manipulation, som skete hen over årtier med flere historier om pædofile rovdyr på sættet, lyder detæ

Serien får premiere på det amerikanske Discovery den 17. og 18. marts. Om og hvornår serien får premiere i Danmark er uvist.

Se en trailer for den nye serie herunder:

Sponsoreret indhold