Kendte1. maj 2023

DR-værten Frederik Dirks Gottlieb afslører: Min far gav mig stoffer i konfirmationsgave

Da Frederik Dirks Gottlieb blev konfirmeret fik han hash i gave af sin far
Frederik Dirks Gottlieb fik hash i konfirmationsgave af sin far.
Frederik Dirks Gottlieb fik hash i konfirmationsgave af sin far.
 Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Det er nok de færreste, der kan sige, at deres far har givet dem stoffer i konfirmationsgave, men ikke desto mindre, så er det tilfældet for DR-værten Frederik Dirks Gottlieb.

I podcasten "Portrætalbum" på Radio4 fortæller han, at hans far, der var en stor musikmand, godt kunne lide at prøve ting af.

– Han introducerede jo marihuana, en lille smule hash i konfirmationsgave. Hjemmegroet. Det var tidligt, siger Frederik Dirks Gottlieb med et grin.

– Det vil jeg faktisk fraråde folk at gøre med deres egne børn.

Hvordan fortæller Frederik Dirks Gottlieb ikke, men hans far havde fundet ud af, at man kunne få fat i hampfrøene på en lidt uortodoks måde.

– Han fandt ud af, at man kunne købe visse fuglemadsblandinger, som du kunne hive hampfrøene ud af og gro dine egne planter, siger DR-værten, der har været vært på flere programmer som "Flyvende tallerken", "Den Sorte Boks" og "Serieland".

Det var ikke kun det hjemmegroede, som Frederik Dirks Gottlieb blev introduceret for. Det var også en tur på Staden.

– Ellers var det en tur ud på Christiania, som jeg også hurtig blev introduceret for. Det var ikke fordi, at han var et stort pothovede på den måde. Men livet skulle være sjovt, og man skulle nyde hver dag, og han ville gerne introducerer det her for mig i nogle trygge rammer, siger han.

– Han er altid glad. Han er altid i godt humør min far.

Sponsoreret indhold