DR-vært: Normalt ville jeg kaste op og sulte mig

Maria Jencen.

Maria Jencen.

Foto: Agnete Schlichtkrull

Maria Jencel blev forleden gift med P3-kollegaen Pelle Peter Jensen på Bornholm. 

Selvom Maria blev gift med sin kæreste, så var der lidt skår i glæden.

Værten havde håbet på, at hun havde haft lidt mindre sul på kroppen. 

Det skriver stjernen i et opslag på Instagram, hvor også fortæller, at hun før i tiden godt kunne have fundet på at tage utradtionelle midler i brug for at komme kiloene til livs. 

"Jeg er godt klar over, at jeg på ingen måde er overvægtig. Men jeg har altid været sikker på, at jeg til mit bryllup ville være meget tyndere, end jeg var. Sulte mig selv og kaste op i uger frem mod dagen, ligesom jeg har gjort så mange gange tidligere i mit liv," skriver værten. 

Maria Jencel skriver ligeledes, at det nu er nye tider og i stedet for at gå på en hård kur, så spiser hun, hvad hun har lyst til.  

"Jeg spiste alt, jeg havde lyst til. Shawarma, carbonara, pomfritter, cocktails og uendeligt mange flere yndlings-tomme kalorier. Jeg begyndte ikke desperat at gå i fanatisk træningsbootcamp - og jeg syede min brudekjole, så jeg kunne trække vejret og nyde aftenen. Og selvom jeg vejede 7 kilo mere, end det billede af en meget sulten brud, jeg altid har haft i mit hovede - så synes jeg, jeg var så mega smuk," skriver værten.

Den nye tilgang til vægten har gjort den populære P3-vært mere lykkelig. 

"Det gør mig virkelig lykkelig at tænke på, at jeg er nået dertil! For bare et år siden, havde jeg nok ikke haft det sådan. Men den revolution af kvinder, der har fået nok af BS, giftige tanker og patriarkalske forventninger, vi aldrig kan leve op til - har banet vejen for min udvikling," skriver Maria Jencel.

Se Maria Jencels opslag nedenunder:

 

View this post on Instagram

Jeg er godt klar over, at jeg på ingen måde er overvægtig. Men jeg har altid været sikker på, at jeg til mit bryllup ville være meget tyndere, end jeg var. Sulte mig selv og kaste op i uger frem mod dagen, ligesom jeg har gjort så mange gange tidligere i mit liv. Men jeg spiste alt, jeg havde lyst til. Shawarma, carbonara, pomfritter, cocktails og uendeligt mange flere yndlings-tomme kalorier. Jeg begyndte ikke desperat at gå i fanatisk træningsbootcamp - og jeg syede min brudekjole, så jeg kunne trække vejret og nyde aftenen. Og selvom jeg vejede 7 kilo mere, end det billede af en meget sulten brud, jeg altid har haft i mit hovede - så synes jeg, jeg var så mega smuk Det gør mig virkelig lykkelig at tænke på, at jeg er nået dertil! For bare et år siden, havde jeg nok ikke haft det sådan. Men den revolution af kvinder, der har fået nok af BS, giftige tanker og patriarkalske forventninger, vi aldrig kan leve op til - har banet vejen for min udvikling. Så tak til alle feminister - mænd som kvinder - der er en del af fællesskabet. Vi er så meget først lige begyndt Kys og god appetit

A post shared by MARIA JENCEL (@mariajencel) on

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close