Kendte 16. april 2020

DR-vært kan score milliongevinst

DR-vært Sofie Østergaard vil flytte fra Islands Brygge. Hun står til score en pæn milliongevinst, hvis rækkehuset bliver solgt til prisen
(Foto: Kaspar Wenstrup)

Efter lidt over fem år på Islands Brygge har den kendte tv-vært Sofie Østergaard - der står i spidsen, når deltagerne konkurrerer i DR-programmet "Versus" - sat sit hjem til salg. 

Et rækkehus på tre etager og lige over 120 kvadratmeter, som tv-værten købte med sin kæreste, journalist Sebastian Richelsen tilbage i 2014, men altså nu er tilbage på boligmarkedet. 

Det skriver boligsitet Boliga.dk

Artiklen forsætter under billedet. 

Køkkenet i rækkehuset på Islands Brygge. Foto: Boliga

Dengang lagde parret lige over fem millioner kroner for rækkehuset, der stod færdigbygget samme år og blandt andet har en gårdhave og en tagterrasse på toppen af bygningen. 

I dag kan du købe hjemmet - som seerne kunne forsøge at gætte ejeren af i sidste års sæson af Kender Du Typen på DR 1 - for 6.995.000 kroner. 

Eksklusivt boligområde 

Tv-værtens rækkehus ligger i den populære københavnske bydel, Islands Brygge på Amager i et nybygget område, som ejendomsmægler Dennis Aasted Andersen fra EDC Poul Erik Bech Amager beskriver som "en familieoase mellem storby, vand og natur “ i boligens salgsmateriale. 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

I København S - hvor Sofie Østergaards hjem ligger - bliver de nybyggede rækkehuse da også solgt for store beløb: I februar blev et 122 kvadratmeter stort rækkehus på Amager Strandvej solgt for 6.750.000 kroner, hvilket er den dyreste handel indtil videre i år. 

Det viser tal fra Boliga.dk. 

Det kan omregnes til en kvadratmeterpris på 55.300 kroner, hvilket er lidt under de 57.809 kroner pr. kvadratmeter, som tv-værtens rækkehus på Islands Brygge er udbudt til salg for. 

Sofie Østergaard overtog faklen fra Jacob Riising som tv-vært på DR’s duel-program "Versus", da sæson fem begyndte i starten af året. Hun har også været fast inventar på Ramasjang i blandet andet ”Sommer Summarum” og senere hen ”Guld i Købstæderne”. 

Derudover har hun været vært på børnenes Melodi Grandprix flere gange.

Se Sofies Østergaards rækkehus her

Sponsoreret indhold