Kendte6. september 2020

DR-vært får nyt vildt fornavn

Den ene af de to værter på radioprogrammet ”Farrock” på P6 Beat har foretaget en speciel tilføjelse til sit gamle navn Casper Bach Hegstrup
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190120-173510-3-1920x1279we.jpg
 Foto: Ritzau Scanpix

Næste gang du tænder for P6 Beat og skal høre ”Farrock”, så spids lige ører ved præsentationen af den ene af de garvede radioværter.

Der er noget, som ikke er, som det plejer at være.

For den ene af værterne, Casper Bach Hegstrup, hedder nu Goodluck Casper Bach Hegstrup – altså hedder han nu i en dansk oversættelse ”held og lykke” til fornavn.

Det skriver han i et opslag på facebook.

Værten oplyser, at han har fået ændret sit navn gennem kirkeministeriet, og at han læge har følt sig ”connected” – altså forbundet – til udtrykket.

- Hold kæft mand, NU ER det nu

”Held og lykke til mig selv, for jeg er da en helt allright person. Og så synes jeg faktisk også, at jeg er RET heldig i mit lille liv. Derfor passer det jo godt sammen. Ja, det synes jeg. Det syntes damen fra kirkeministeriet også i det øjeblik, hun sagde: “okeydokey, stik mig 510,-, så er navnet dit” “tak for det Lone!”, kunne jeg svare tilbage: “Virkelig optur,” skriver han blandt andet.

Overfor Ekstra Bladet bekræfter radioværten, at han har foretaget en navnetilføjelse. Og at det nye specielle navn kom til ham under en form for meditation.

- Jeg sad en dag og trak vejret og sendte mig selv afsted ud i universet, og så tænkte jeg 'hold kæft mand, nu er det nu', og så gik jeg ud og gjorde det lige bagefter og sendte ansøgningen. Det er måske lidt spacey, lyder det.

Ønsker man som Casper at space helt ud og ændre navn til noget ligeså særligt, skal man gøre det gennem NemId.

Udover at sende "Farrock" med sin medvært Frank "Frankie" Ziyanak, laver Goodluck Casper Bach Hegstrup også "P6 Beat elsker"

Sponsoreret indhold