Kendte 21. april 2020

DR trodser corona: Vender tilbage med populært program

Det populære DR-program ”Løvens hule” vender tilbage på skærmen som planlagt
(Foto: DR (Per Arnesen))

Det kan godt være, at verden i disse dage befinder sig midt i en pandemi, hvor butikker og restauranter er i lockdown og program-optagelser er sat på stand by.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Men det populære ”Løvens hule” vender altså umiddelbart tilbage på skærmen, som planlagt.

Det oplyser Anne Garlichs, som er områdeleder i DR Medier, i en mail til Ekstra Bladet.

- Vi overvejer løbende situationen og følger myndighedernes retningslinjer - men indtil videre har vi ikke planer om at aflyse eller udskyde ”Løvens hule”, skriver hun.

Det populære program søger lige nu deltagere, som vil vise deres idéer og forhåbentlig få mulighed for at nå så langt, at de kan lave en præsentation for de fem løver: Jan Lehrmann, Mia Wagner, Christian Arnstedt, Jacob Risgaard og Jesper Buch.

Sidstnævnte havde ellers planer om at droppe ”Løvens hule”, men den 44-årige erhvervsmand har for nyligt skiftet mening:

- Jeg havde faktisk valgt at stoppe i Løvens Hule efter 5 år ude på venstre flanke. Havde !!!, skriver Buch i et opslag på Facebook.

- Mange Danske virksomheder og iværksættere har brug for støtte, gode råd og kapital og det vil jeg gerne forsøge at være en del af at give. Derfor går jeg i studiet igen for at optage sæson 6 så nu er i advaret.

Artiklen fortsætter under billedet …

Just Eat-millionæren har været en del af løveholdet i hele fem sæsoner og fortsætter altså således endnu en.

Sponsoreret indhold