Kendte19. september 2023

DR-kendis Ida Rud jubler: Er blevet mor til en lille pige

Ida Rud Nielsen blev på DR blev kendt som ”Tykke Ida” i en dokumentar om kropsaktivisme og fordomme mod bestemte kroppe. Nu er hun blevet mor
41-årige Ida Rud Nielsen er blevet mor 
41-årige Ida Rud Nielsen er blevet mor
 Foto: Sif Meincke

På den smukkeste sommerlige efterårsaften kunne DR-kendissen ikke alene hænge et lille blad på ”Livets Træ” på fødestuen.

Hun og kæresten kunne nemlig også byde deres egen lille guldklump – en datter – velkommen til verden.

Det skriver dokumentarhovedpersonen og journalisten selv i et opslag på Instagram.

– Fredag den 15. september var den smukkeste, sommerlige efterårsdag, og samme aften kom vores lille pige til verden og indtog vores hjerter for altid, skriver hun til billedet af den lille familie, der ser både trætte og meget lykkelige ud.

– Hun er det sødeste, blideste, vildeste og mest fantastiske lillebitte væsen, og hvor er det dog vildt, hvor højt vi elsker hende allerede, fortsætter hun i teksten.

41-årige Ida Rud Nielsen arbejder til daglig som skribent og journalist, men er nok bedst kendt for at have medvirket i DR-dokumentaren ”Tykke Ida”, der blev sendt på DR i 2017.

I løbet af to udsendelser kom seerne helt tæt på kropsaktivisten Ida, som blev mødt af – og også forsøgte at gøre op med - omverdenens fordomme overfor hendes vægt og udseende.

I et interview med Femina i maj forrige år fortalte hun, at vejen til at blive gravid ikke var snorlige eller spor let.

– Jeg vil faktisk sige, at det først er nu, hvor jeg er 40, at jeg har fundet den partner, jeg vil have børn med. Og det er ikke så nemt for os, sagde hun.

Men nu lykkedes det altså for de to at blive til tre. Og jublen var stor hjemme hos parret, da de tilbage i maj kunne fortælle, at de ville blive forældre til efteråret.

– Det er helt vildt, hvordan altoverskyggende lykke og sorg kan eksistere på samme tid. Oveni det hele har vi også købt lejlighed, som vi overtager om halvanden måned, skrev Ida Rud, der på Instagram er kendt under brugernavnet Ida Kys, før hun fortsatte:

– Det er virkelig fuld plade på voksen-bingo.

Sponsoreret indhold