Kendte22. august 2022

Dr. Dre afslører: Jeg var tæt på at dø

Dr. Dre fortæller, at lægerne ikke troede, at han ville overleve, da han blev indlagt på intensiv med en hjerneblødning i 2021
Dr. Dre var tæt på at dø, da han i 2021 fik en hjerneblødning.
Dr. Dre var tæt på at dø, da han i 2021 fik en hjerneblødning.
 Foto: AXELLE/BAUER-GRIFFIN / MEGA

Da den legendariske rapper Dr. Dre i januar 2021 blev hastet til hospitalet med en hjerneblødning, efterlod musikverdenen og fans i chok.

For Dr. Dre gik der dog først et lille stykke tid, før han for alvor forstod alvoren af den situation, han havde været i.

Det fortæller han i podcasten "Workout the Doubt", hvor han siger, at han ikke forstod, hvor tæt han var på at dø.

Samtidig fortæller han, at lægerne ikke troede, at han ville overleve under hans indlæggelse.

Artiklen fortsætter under videoen...

– Jeg var indlagt på hospitalet Cedars-Sinai. De ville ikke lukke nogle gæster eller familie ind på grund af coron, men de lod min familie komme på besøg.

– Efterfølgende har jeg fundet ud af, at de lod dem komme for at sige farvel en sidste gang. De troede, jeg ville dø, fortæller Dr. Dre, der har det borgerlige navn Andre Romelle Young.

Dre var indlagt i to uger, hvor han blev vækket hver time for at få lavet forskellige test.

– På grund af det, der skete i min hjerne, var de nødt til at vække mig en gang i timen i to uger for at teste mig. Det var den slags test, hvor jeg skulle røre ved min næse eller gnide min hæl mod mit lår og sådan noget, siger den 57-årige rapper.

Selv om rapperen næsten ikke spiste noget i løbet af de to uger, han var indlagt, så føler han alligevel, at hjerneblødningen og sygdomsforløbet har gjort ham stærkere.

Sponsoreret indhold