Kendte 22. marts 2021

DR afslører ny stor søndagssatsning

Den næste store fiktionsserie, som gerne skal samle danskerne foran skærmene søndag aften, får premiere den 4. april
(Foto: Johan Paulin/DR)

- Hvad er det for nogle følelser af håb og kærlighed, men også desperation og rædsel, der knytter sig til forældrerollen, og hvor kan de følelser ultimativt føre dig hen?

Sådan beskriver manuskriptforfatter Mette Heeno nogle af tematikkerne for Danmarks Radios nye store søndagsserie, ”Sneengle”, der i en pressemeddelelse bliver kaldt for en emotionel drama-thriller om familie, hemmeligheder og forældreskab.  

Serien består af seks afsnit á 60 minutter og får premiere søndag den 4. april, naturligvis klokken 20.00 på DR og DR TV.  

Jagter sandheden

Handlingen tager udgangspunkt i en uforklarlig forsvinden uden ledetråde, vidner eller motiv. Dette mareridtsscenarie sker for parret Jenni og Salles fem uger gamle baby. Jenni spilles af Josefin Asplund, kendt fra ”Vikings”, mens Salle spilles af Ardalan Esmaili, kendt fra blandt andet ”Gråzone” og ”Chamøren”.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

TV-serien, der allerede er udtaget til film og tv-festivalen Berlinalen, som den ene af i alt seks serier på verdensplan, har desuden Maria Rossing, Eva Melander, Cecilia Nilsson, Amanda Collin, Johanne Louise Schmidt og Niklas Herskind på rollelisten.

(Foto: Johan Paulin/DR)

Det er dog ikke kun forældreparret, der søger efter sandheden i ’"Sneengle". Det gør den danske sygeplejerske Maria (Maria Rossing, blandt andet kendt for "Bedrag", "Livvagterne" og "Bedre Skilt end Aldrig") også. (Foto: Johan Paulin/DR)

”Sneengle” er en co-produktion mellem DR og den svenske public service-station SVT og en del af det såkaldte Nordic 12-samarbejde. Samarbejdet går ud på at understøtte nordisk fiktion mellem Nordens public service-stationer ved at arbejde sammen om fiktion og herved kunne give et bedre modspil til de internationale streaming-giganter.

Sponsoreret indhold