Kendte2. februar 2024

DR afslører: Her er de otte finalister til børnenes MGP 2024

Holdet af unge talenter er klar til at gå på scenen, når Jonas Madsen og Onkel Reje byder velkommen til årets børne-MGP 2024
MGP 2024
Her er MGP-deltagerne 2024.
 Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Læs også: Vildt comeback: Onkel Reje skal være vært på MGP

Nu er det muligt at høre årets ørehængere i børnenes MGP.

Otte navne er nemlig blevet offentliggjort fredag, og det er dem, som familier landet over nu skal lære at kende inden MGP 2024 den 24. februar.

- MGP er år efter år et unikt symbol på, hvad fællesskaber og venskaber betyder for både børn og voksne. Det er en aften, hvor vi hylder børn og børns budskaber og giver dem den ultimative platform til at sætte en dagsorden igennem musik og sange, siger Marlene Boel, chef i DR B&U og programansvarlig for MGP.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-12-04/wergthyjukiloaep.jpg
Onkel Reje og Jonas Madsen skal være værter på MGP i 2024.
 Foto: DR

I år handler sangene i børne-MGP blandt andet om at have en kæmpe fest, om ikke at kunne få nok af slik og om at stoppe mobning.

- Vi er utroligt glade for at årets sange afspejler børnelivets mange facetter, og som giver plads til både det svære og tunge samt det lette og sjove. De otte finalister er forbilledligt modige og dygtige til at formidle igennem deres sange og vi glæder os til at samle familier landet over til årets største børnefest den 24. februar.

Årets værter er Jonas Madsen, der er kendt fra Ultra nyt og Onkel Reje, der er en favorit blandt de mindste på Ramasjang.

Du kan allerede nu høre sangene på DR TV.

MGP-deltagere 2024

Sponsoreret indhold