Kendte7. juli 2020

Donald Trumps niece i ny bog: Han blev udsat for børnemishandling

Bogen er sat til at udkomme den 14. juli efter heftig efterspørgsel på detaljerne om USA's præsident
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega683632_029.jpg
 Foto: MEGA

Ikke mindre end 240 sider vil angiveligt bringe dig helt tæt på, hvem Donald Trump egentlig er, og hvordan han er blevet det menneske, som han er i dag.

For ifølge Trumps eneste niece, Mary Trump, så har den amerikanske præsident været udsat for ganske forfærdelige ting.

Og efter alt at dømme, så er det nogle ret voldsomme detaljer, niecen bringer frem i lyset i bogen: ”Too Much and Never Enough: How My Family Created the World's Most Dangerous Man”.

Ifølge bagsiden af bogen, så vil den blandt andet indeholde detaljer om, at Trump blev udsat for børnemishandling, da han var barn.

- Børnemishandling er, i nogen grad, et spørgsmål om ”for meget” eller ”ikke nok”. Donalds mor blev syg, da han var to og et halvt år gammel. Det fratog ham pludselig hans vigtigste kilde til trøst og menneskelige kontakt. Hans far, Fred, blev den eneste tilgængelige forældre, men Fred mente ikke, at det var hans opgave at håndtere små børn og fortsatte i stedet sit 12-timer-om-dagen-seks-dage-om-ugen job i Trump Management, som om at hans barn bare kunne passe sig selv, står der blandt andet bag på bogen.

https://imgix.seoghoer.dk/mega681145_001.jpg
 Foto: MEGA

Sådan ser den nye "tell all"-bog ud, som niecen Mary L. Trump har trumfet igennem. Bogen udkommer den 14. juli 2020. Foto: MEGA

Ifølge niecen så var det netop den manglende forældrekontakt, som har gjort ham til den mand, der i dag sidder i det Hvide Hus.

- Kærlighed betød ingenting for Fred, han forventede kun lydighed og intet andet, står der.

Det var meningen, at bogen først skulle udkomme den 28. juli, men på baggrund af stor efterspørgsel, så har forlaget valgt at rykke udgivelsesdatoen til den 14. juli.

Det skriver USA Today.

Det er dog ikke alle, der er lige spændte på, at bogen udkommer. I slutningen af juni måned valgte Donalds bror, Robert Trump nemlig at lægge sag an mod bogen, da han mente, at Mary ingen ret havde til at skrive om hans familie.

Ifølge hans advokater, så skulle han angiveligt for 20 år siden have underskrevet en fortrolighedsaftale, der eksplicit sagde, at ingen familiemedlemmer måtte ”offentliggøre eller udgive indhold omkring retssager eller deres forhold, medmindre alle var enige”.

Mary Trumps advokater var dog ikke enige, og bogen bliver derfor stadig udgivet.

Hun kan dog risikere efterfølgende at skulle betale en bøde, hvis det viser sig, at hun alligevel ikke havde ret til at udtale sig om familien.

Sponsoreret indhold