Kendte22. marts 2021

Donald Trump overrasker: Vil starte sit eget sociale medie

Når hverken Twitter eller Facebook vil have dig, så kan du jo i princippet bare lave dit eget
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega717926_003.jpg
 Foto: MEGA

Absolut intet skal stoppe Donald Trump fra at dele ud sine SoMe-skills og efter at være blevet blokeret af både Facebook og Twitter i længere perioder, pynser den forhenværende præsident nu på at lave sit helt eget sociale medie.

Det oplyser Jason Miller, der er en af Donald Trumps tætte rådgivere. Han har blandt andet også været talsmand på vegne af Trump-kampagnet, da der sidste år kørte præsidentkampagne mod Joe Biden.

- Det her bliver det nyeste nye inden for sociale medier. Det vil ændre slagets gang fuldstændig. Alle kommer til at følge med for at se, hvad præsident Trump gør, siger Jason Miller.

Derudover er det ikke mange detaljer, der lader til at være på plads for den potentielt kommende SoMe-platform.

Til Fox News oplyser talsmanden dog, at det digitale projekt forventes at blive offentliggjort om to-tre måneder.

Trump har allerede afholdt møder med forskellige aktører og ifølge Jason Miller har flere virksomheder allerede henvendt sig til Trump for at få en bid af kagen.

Fjernet fra Twitter

Tidligere på året fik den forhenværende præsident Trump blokeret sin Twitter-profil.

Det skete, efter mange af hans vælgere den 6. januar valgte at storme kongressen i Washington, D.C. Også Facebook valgte i den forbindelse at give Trump SoMe-mundkurv på.

- Vi mener, at risikoen ved at lade præsidenten blive ved med at benytte sig af vores platform på dette tidspunkt er for stor, lød det fra Facebook-grundlægger Mark Zuckerberg dagen efter angrebet.

Sponsoreret indhold