Kendte26. april 2024 (opd. 26. april 2024)

Dom holder R. Kelly bag lås og slå i 18 år mere

Sangerens forsøg på at få nedsat sin langvarige fængselsstraf for seksuelle overgreb mod børn og unge er blevet afvist af en appeldomstol - nu kæmper han mod yderligere 30 års fængsel fra en anden dom
R. Kelly kan komme til at sidde i fængsel til han er langt oppe i 70'erne. Sidste år blev han dømt for at have stået i spidsen for et netværk af personer, der gennemførte menneskehandel med et seksuelt motiv. Der er strafudmåling i sagen 29. juni
R. Kelly kommer til at sidde i fængsel, til han er godt oppe i 70'erne.
 Foto: Chicago PD/ MEGA

LÆS OGSÅ: R. Kelly er fundet skyldig i endnu en sag om børnemisbrug

Den berygtede R&B-sanger R. Kelly, 57, kommer til at sidde lang tid bag tremmer, efter en føderal appeldomstol nu har bekræftet hans dom fra 2022 om seksuelt misbrug af mindreårige piger, der blev lokket til at have sex med ham.

Kellys forsøg på at få omstødt dommen på grund af forældelse slog fejl, og retten i Chicago har nu sat punktum for den sag, skriver TMZ fredag.

Dommen, som blev afsagt i november 2022, er dog ikke den eneste, han slæber rundt på.

I september 2021 fik sangeren nemlig en dom på 30 års fængsel for på samme måde groft at udnytte unge piger og kvinder seksuelt.

Sangeren, kendt for hits som "Ignition", har anket dommen fra New York, da han hævder, at den kendte dokumentarserie "Surviving R. Kelly" har påvirket juryen og tegnet et billede af ham som skyldig, inden retssagen overhovedet begyndte.

Men selv hvis han vinder i New York, er der fortsat 18 år tilbage af de 20 års dom fra Chicago.

Sponsoreret indhold