Kendte26. juli 2022

Doja Cat løber topløs rundt på blomstereng i ny Post Malone-musikvideo

Den amerikanske rapstjerne medvirker på ny single med kollegaen Post Malone – og det er uden særlig meget tøj på i den tilhørende video
Doja Cat er tilbage - uden særligt meget tøj på 
Doja Cat er tilbage - uden særligt meget tøj på
 Foto: MEGA

Er man i tvivl om, hvordan man på behørig vis nyder sommer, sol og en spirende blomstermark, så har den smukke rapper Doja Cat et godt bud.

Af med toppen – og trusserne. På med en let sarong. Og så ud under åben himmel i fuld galop.

Trusse - og topløs

Sådan kan den 26-årige sangerinde – med kæmpehits som ”Kiss me more”, og ”Say So” – nu ses i musikvideoen sammen med en croquis-tegnende Post Malone, som netop tidligere på sommeren var Orange Scene-aktuel.

Godt nok er hendes brystpart censureret i den farverige video til ”I Like You (A Happier Song)”, men mange af rapperens enormt smukke fortrin kan alligevel nydes, når hun slanger sig iført ikke så meget mere end nogle blomsterranker.

Veldrejede Doja Cat - med det borgerlige navn Amala Ratna Zandile Dlamini - springer let gennem blomsterne. Helt uden top og trusser. 
Veldrejede Doja Cat - med det borgerlige navn Amala Ratna Zandile Dlamini - springer let gennem blomsterne. Helt uden top og trusser.
 Foto: YouTube, Mercury Records/Republic Records
https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-26/doja5.png
 Foto: YouTube, Mercury Records/Republic Records

Ville trække sig

Doja Cat, som nyder stor succes særligt gennem de sociale medier, hvor flere af hendes numre bruges hyppigt som baggrundsmusik i TikTok- og reels, kom ellers med en overraskende udmelding tilbage i marts.

Både fans og en krævende musikindustri lod til at gå hende så meget på, at hun truede med helt at stoppe sin karriere, der for alvor tog fart tilbage i 2018, da hun gik viralt med den meme-værdige ”Mooo!”.

– Alt er dødt for mig, musik er død, og jeg er et f**king fjols for, at jeg nogensinde troede, at jeg kunne klare det her, det er et f**king nightmare. Lad være med at følge mig, skrev den rasende stjerne i et tweet.

Når hun ikke er topløs, har Doja Cat dekoreret sine flotte former med blomster 
Når hun ikke er topløs, har Doja Cat dekoreret sine flotte former med blomster
 Foto: YouTube, Mercury Records/Republic Records
https://imgix.seoghoer.dk/2022-07-26/doja4.png
 Foto: YouTube, Mercury Records/Republic Records

Drillede Amber Heard - og fik massiv kritik

Hun vakte desuden opsigt, da hun gennem sin enormt populære TikTok, røg med på tendensen til at latterliggøre den amerikanske skuespillerinde Amber Heard, der skar ansigt i retten, mens hun fortalte om din hund, der havde trådt på en bi.

Det fik fans til at kritisere hende for at vælge side i den juridiske strid mellem Amber Heard og Johnny Depp.

De påpegede, at Doja på den ene side stejlede over offentliggørelsen af en samtale med en 17-årig "Stranger Things"-stjerne i sin egen private indbakke, men på den anden side tilsyneladende sagtens kunne forsvare at tilsvine en kvinde og hendes vidnesbyrd om seksuelle overgreb.

Sponsoreret indhold