Wow! Døv pige får tårerne frem hos publikum med sin sang

Screendump Facebook

"America's got talent" er fyldt med rørende historier, der kan få tårerne frem hos enhver.

Tirsdagens afsnit var bestemt heller ikke nogen undtagelse, her var 29-årige Mandy Harvey nemlig mødt op.

For ti år siden mistede hun hørelsen, men det afholdt hende ikke fra at stille op i talentkonkurrencen med sang. 

- Da jeg voksede op, var det eneste, jeg havde lyst til, at synge. Da jeg gik i skole, fik jeg en øreinfektion, og det blev bare værre og værre, og omkring jul det år, var jeg døv på begge ører, fortæller Mandy, der også fortæller om den dag, hvor hun var nødt til at droppe den musikuddannelse, hun var ved at tage. 

- Der var en dag, hvor læreren spillede på klaveret, og jeg skulle skrive de noder, han spillede. Jeg havde min blyant klar, og alle andres blyanter begyndte at skrive, og jeg ventede på at testen skulle starte. Jeg hørte ikke nok til at starte testen. Det var den sidste dag, jeg var en del af musikprogrammet. Det var en dårlig dag, fortæller Mandy.

Hendes far fortæller også en historie om datteren, der får tårerne frem.

- Jeg husker, at vi sad i bilen, og hun sagde til mig: "Far, jeg kan ikke huske din stemme længere", fortæller faren. 

Men i dag, ti år efter Mandy mistede hørelsen, har hun ikke givet op. Hun ville nemlig mere med sit liv end bare at give op, derfor kastede hun sig atter over musikken, og ved hendes audition på "America's got talent" synger hun en sang, som hun selv har skrevet.

Og vi må bare sige, at vi forstår godt, at dommerne sidder måbende tilbage, mens flere blandt publikum får tårer i øjnene.

Du kan se Mandys audition herunder

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close