Klyngede sig til livet: Døende dreng VILLE nå at møde sin lillesøster

Bailey Cooper klyngede sig til livet tilpas længe til, at han nåede at se sin nyfødte lillesøster og give hende et navn.

Bailey Cooper klyngede sig til livet tilpas længe til, at han nåede at se sin nyfødte lillesøster og give hende et navn.

(Foto: Privat)

Da 9-årige Bailey Cooper fik at vide, at han snart ville dø af sin kræftsygdom, havde han ét brændende ønske:

Han VILLE nå at se sin lillesøster komme til verden, holde hende og nå at give hende et navn.

Lægerne fortalte den britiske familie fra Bristol, at Bailey formentlig ikke ville nå at se sin søster blive født – kræftsygdommen var simpelthen for alvorlig.

Men Bailey var en fighter, så da mor Rachel tilbage i november fødte en lille velskabt datter, sad Bailey klar på hospitalet.

Kort efter fik han lov til at holde hende i sine arme, og forinden havde han endda besluttet, hvad den lille pige skule hedde: Millie.

Først en måned senere - juleaften - opgav han kampen mod den kræftsygdom, han havde kæmpet mod i 15 måneder.

Artiklen fortsætter under billedet...

Bailey Cooper klyngede sig til livet tilpas længe til, at han nåede at se sin nyfødte lillesøster og give hende et navn.

Bailey Cooper klyngede sig til livet tilpas længe til, at han nåede at se sin nyfødte lillesøster og give hende et navn. Foto: Privat

Hans forældre fortæller ifølge News, at Bailey var tapper til det allersidste:

- Vi troede ikke, han ville leve så længe, men han var fast besluttet på at møde Millie. Vi nåede slutningen af november, og Millie blev født. Han krammede hende og gjorde alt, hvad en storebror ville gøre – skifte hende, bade hende, synge for hende, fortæller Rachel ifølge News.

Efter Millie blev født, begyndte det dog hurtigt at gå ned ad bakke med Baileys helbred.

Den 22. december blev han indlagt på et hospice, og hans familie – der også talte hans seksårige lillebror Riley – samledes ved hans seng.

Bailey døde to dage senere, juleaftensdag, ni år gammel.

Inden havde han sørget for at planlægge sin egen begravelse, og han havde blandt andet besluttet, at gæsterne skulle møde op klædt som superhelte. Desuden havde han fortalt sine forældre, at de kun skulle græde i 20 minutter, for bagefter "skal I tage jer af Riley og Milley", som han fortalte dem.

Bailey begyndte første gang at vise symptomer på, at han var syg tilbage i 2016. Her blev han diagnosticeret med kræftsygdommen Non-Hodgkin lymfom. Lægerne var i begyndelsen optimistiske og mente, at han kunne blive helt kureret for kræften.

Trods kemo og stråler vendte kræften dog tilbage i februar 2017, og denne gang var der ikke meget, lægerne kunne gøre.

Dagen før sin død blev en smilende og stolt Bailey fotograferet med sin lillesøster i armene. Han var ifølge sine forældre stolt og modig til det allersidste.

Bailey blev begravet 6. januar.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close