Kendte28. december 2017

Døde i container: Familiefaderen Jay kom aldrig hjem fra bytur

Afdøde britiske Jay McLarens familie: - Pas på hinanden, når I drikker nytårsaften
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/jay-28122017.jpg
 Foto: Facebook

Når Kelly-Ann Wilde fra Sunderland i det nordøstlige England på søndag går ind i 2018 sammen med datteren Amelia, der lige er fyldt to år, mangler hendes forlovede og Amelias far, Jay McLaren.

Den 28-årige familiefar kommer aldrig hjem igen.

Han døde alene i en affaldscontainer i lørdags den 23. december og nåede således ikke at fejre den tredje juleaften sammen med sin altoverskyggende øjesten, lille Amelia.

Jay McLaren skriver sig på den måde ind i en sørgelig statistik over fortrinsvis yngre mænd, der mister livet i en dødelig cocktail af for meget alkohol og kuldegraderne i december måned.

Fredag aften den 22. december var han med venner i byen i det centrale Sunderland.

Han ringede til sin forlovede, Kelly-Ann klokken 22.55 fredag, og det var det sidste hun hørte fra ham.

Jays smartphone var sidst online klokken 02.10 natten til lørdag den 23. december.

Jay og vennerne var endt på Arizona Purple Café.

https://imgix.seoghoer.dk/arizona.jpg

Her foran Arizona Purple Café i Sunderland blev Jay Mclaren sidst set. (Foto: Google Maps)

Tidligt lørdag morgen Klokken 04.15 den 23. december blev Jay Mclaren for sidste gang set i live uden for Arizona Purple Café.

Men han gik ikke den lige vej til hjemmet på Hadleigh Road, skriver The Mirror.

Jay var savnet i et døgn, indne han blev fundet død i en affaldscontainer

For da Kelly-Ann Wilde og toårige Amelia vågnede lørdag morgen, var Jay ikke kommet hjem.

Nervøs for hvad der kunne være sket med hendes forlovede alarmerede Kelly-Ann politiet, der efterlyste Jay McLaren.

Men der skulle gå et nervepirrende døgn, før familien hørte nyt om Jay, og det var desværre det mest tragiske budskab, politiet skulle overbringe den lille familie.

Jay var klokken 09.40 søndag morgen fundet død i en affaldscontainer på en containerplads i byen Houghton næsten 9,5 kilometer fra Arizona Purple Café.

Politiet formoder, at der er tale om en tragisk ulykke, og at Jay ikke har været udsat for en forbrydelse.

Det er politiets teori, at Jay i en kombination af fuldskab og træthed er kravlet ned i en affaldscontainer tæt ved Arizona Purple Café kort efter, at han forlod baren klokken 04.15 lørdag morgen.

Da containeren i morgentimerne lørdag den 23. december blev afhentet, blev den blot kørt til containerpladsen i Houghton og placeret der til senere håndtering.

Først søndag morgen klokken 09.40, da containeren skulle tømmes, kom døde Jay Mclaren til syne, og politiet kunne konstatere, at de havde fundet den 28-årige familiefar, der var blevet meldt savnet et døgn tidligere.

https://imgix.seoghoer.dk/jay-artikel.jpg

Jay McLaren var meget vellidt, og ingen har et ondt ord at sige om den 28-årige afdøde mand. (Foto: Facebook)

Selv om politiet holder fast i, at Jay ikke var udsat for en forbrydelse før sin død, vil man stadig gerne høre fra vidner, der så ham, efter at han forlod Arizona Purple Café, så man kan kortlægge, hvad der skete i tidsrummet fra han forlod baren og til han kravlede ned i containeren.

Familie og venner har sendt en sidste hilsen til Jay efter fundet af den 28-årige familiefar.

Han var et talentfuldt medlem af den lokale amatørfodboldklub 'The Sunderland Sunday League'.

- Vi er fuldstændig knust over at skulle fortælle, at Jay McLaren er død. Alle vore tanker går til Jays forlovede, datter, familie og venner i denne meget sørgelige stund. Hvil i fred, Jay - du vil aldrig blive glemt, skriver klubben på sine facebookside

Vennen Wayne Mcburnie følger op:

- Hvil i fred, min ven Jay Mclaren. Mine tanker er hos hans forlovede og datter.

En tidligere skolekammerat, Peter Carr, skriver:

- Stort chok. Hvil i fred min gamle ven Jay McLaren. Du var en god ven og en sand gentleman. I hjertet gemt, men aldrig glemt, skriver Carr.

Jay McLarens familie, der får støtte af krisepsykologer i håndteringen af hans pludselige død, har udtrykt ønske om at udsende et budskab til alle i forbindelse med familiens smertelige tab:

- Til alle jer, der skal ud at drikke og feste i særdeleshed i forbindelse med nytårsaften men også generelt har vi en opfordring. Bliv sammen, når I går ud og hold øje med, at jeres venner har det godt, lyder det fra familien.

Jays sidste opslag på Facebook er en fødselsdagshilsen til lille Amelia, der fyldte to år den 5. december.

- Det kan godt være, at du kun er 24 måneder gammel, men du har allerede bragt os lykke nok til et helt liv. De sidste to år har fået mig til at indse, hvad der er meningen med mit liv - at være en kærlig far for en smuk engel som dig. Tillykke med to års fødselsdagen til vores smukke datter Amelia - jeg elsker dig over alt på jorden, skrev Jay efterfulgt af en stribe røde hjerter.

Du kan se opslaget herunder:

Sponsoreret indhold