Kendte27. april 2024

Dj Martin Jensen bruger eget bryllup i reklamevideo

Hvorfor ikke spille med de kort, man har, når der skal kunder i butikken? Dj Martin Jensen er i hvert fald ikke bleg for at bruge en privatvideo som blikfang i forretningsøjemed
Martin Jensen har fundet en fed fidus.
Martin Jensen har fundet en fed fidus.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Chokmelding fra Martin Jensen: – Jeg er blevet gift

Knap har bryllupstømmermændene lagt sig, før Martin Jensen forsøger at lukrere på opmærksomheden omkring hans overraskelsesbryllup lørdag 21. april.

Seks dage efter – og midt i dj'ens hvedebrødsdage, må man formode – har annoncesnedkere i hvert fald været i gang med at klippe videosnaser og sekvenser fra den store kærlighedsfest om til en reklamevideo.

Det fremgår af Martin Jensens Facebook-side.

På den ligger et sponsoreret opslag, som viser ham og hans nu hustru, Manal Naffah, der øjensynligt danser iført brudekjole og jakkesæt til det, der må være parrets bryllupsfest.

– Fra vores ægteskabsløfter til vores allerførste dans som mand og kone. Vi fejrer vores ægteskab til tonerne af min nye single, "Dancing Type".

I slutningen af videoen, der dukker betalt op i andre Facebook-brugeres nyhedsfeeds, ligger en reklame for hitmagerens nyeste udgivelse, som selvfølgelig hedder "Dancing type".

– Martin Jensen. "Dancing Type". Ude nu, står der.

Annoncen kører i tre versioner og er også på Instagram.
Annoncen kører i tre versioner og er også på Instagram.
 Foto: Facebook

Det er ikke helt dumt, det der, Martin.

Du kan se annoncen/bryllupsvideoen her:

Det er Martin Jensens andet ægteskab. Dj'en har selv fortalt i radioprogrammet "Tsunami", at han som 23-årig blev gift med sin kæreste gennem otte år. Inden da nåede han dog at gøre en anden gravid, mens parret holdt pause.

Han er i dag 32 år og har en teenagedatter, som han ser frem til at gå i byen med, når hun om en håndfuld år er fyldt 18.

Sponsoreret indhold