Ditte Ylva deler uredigerede bikinibilleder – sammen med en opsang

Den smukke græske natur klæder i den grad 44-årige Ditte Ylva – og omvendt.

I øjeblikket render hun rundt på strandene omkring øen Lefkas og fejrer sommerferie med sin kæreste. Og den slags skal naturligvis fotodokumenteres.

Men et par negative Instagram-kommentarer forstyrrede idyllen for en kort stund, da ”Hånd i hånd ”-skuespilleren forleden delte et af sine bikinibilleder.

- Der var en der skrev til mig, at jeg havde bildæk - efter at jeg havde delt et bikinibillede her den anden dag. Nu mener jeg faktisk kun at det er et “fordæk”, for “bildæk” skal vel gå hele vejen rundt, spørger Ditte Ylva indledningsvist ovenpå kommentaren.

Det lille humoristiske modsvar deler hun sammen med en række flotte billeder, som hun bestemt ikke har haft gennem en redigering – helt med vilje.

- Men, derudover, så er jeg en voksen kvinde, med en normal fedtfordeling og når jeg så har bikini på -fordi jeg er ude og bade og fordi det er meget varmt -og så vil tage billeder, fordi der er smukt og jeg har lyst til at dele det her, ja så er der altså folder på min krop, skriver hun, før hun kommer med en klar opfordring til følgere, der kunne få lyst til at fokusere unødigt på hendes solbrune maveregion:

- Men, hvis man synes det er grimt, så kan man fokusere på den smukke natur.

Utroligt

For Ylva var det både en overvindelse og en nødvendighed at dele billederne, lige som de var. Især efter den grove kommentar om ”bildækket”.

 For mig handler det her om, at jeg faktisk, inden jeg delte det her billede, tænkte, om jeg så lidt tyk ud, og derfor havde jeg tænkt over, om jeg overhovedet ville dele det, siger hun til Ekstra Bladet.

- Og der tænkte jeg, "Ej, sådan skal jeg slet ikke tænke" og delte det, og så var det jo vildt, at der var nogle, der kommenterede lige præcis det, og så tænkte jeg: "Det skal fandeme være løgn." Jeg blev egentlig ikke ked af det, men jeg tænkte, at det var utroligt, og jeg blev da også lidt ramt, fortsætter hun.

Artiklen fortsætter under billedet: 

Altid dejlige Ditte nyder sommerferien på de græske øer. (Foto: Gregers Overvad)

Altid dejlige Ditte nyder sommerferien med kæresten i Grækenland. (Foto: Gregers Overvad)

For et par dage tilbage var det nøjagtigt et år siden, at den skønne ”Dicte”-stjerne offentliggjorde det første billede med kæresten Jon Cetti.

Sidste sommer var de også taget sammen afsted til varmere himmelstrøg. Fordi coronaen i højere grad hærgede i fjord, stod den dog på Mallorca og mundbind.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close