Kendte12. oktober 2022

Ditte Okman i den syvende himmel: Scorede far fra klassen

"Det, vi taler om"-ordstyrer Ditte Okman er blevet ramt af Amors pil, fortæller hun i "Hjerteflimmer for voksne"
Ditte Okman har igen fundet kærligheden, fortæller hun i "Hjerteflimmer for voksne". 
Ditte Okman har igen fundet kærligheden, fortæller hun i "Hjerteflimmer for voksne".
 Foto: Jesper Sunesen

- Jeg har fået en kæreste, fortæller Ditte Okman i DR's radiosucces "Hjerteflimmer for voksne".

Det har hun ganske vist tidligere afsløret i sit eget program "Det, vi taler om", men i dagens afsnit af kærlighedslægens bord rutter hun mere med detaljerne om sin nye sheik.

"Det, vi taler om"-frontkvinden har været single siden marts, hvor hun og Thomas Laursen gik fra hinanden. For nylig slog lynet så ned, da hun afleverede sine børn i skole.

- Det er en måned siden, vi mødte hinanden. Sandheden er, at det er en far fra mit barns klasse. Det er så skrækkeligt at sige højt, men det er det, siger hun.

Til trods for at de begge har et barn i samme klasse, har de ikke rigtigt haft noget med hinanden at gøre. De har set hinanden i garderoben på skolen eller på legepladsen, men heller ikke mere end det.

Hun har dog fra begyndelsen syntes, han var lidt spændende, medgiver hun.

- Han scorede mig lidt en morgen ude foran... ej, han scorede mig ikke der, han opsøgte mig. Og sandheden er, at jeg har jo nok syntes, at han var meget pæn. Og har ikke sådan gået vildt meget ind i det, men jeg har godt kunnet mærke, at der var sådan lidt weird energi mellem os, fortæller Okman.

Deres relation begyndte på en meget alvorlig note. For Ditte har tidligere fortalt, at hun skal have fjernet sin livmoder efter fund af svære celleforandringer.

Og det var udgangspunktet for deres første samtale.

Og så en morgen, tog han fat i mig og snakkede med mig. Og det var egentlig lidt sådan en alvorlig snak, fordi jeg skal have fjernet min livmoder, og det havde jeg fortalt højt. Og så tog han fat i mig og sagde "hey, hvordan går det?", siger hun og fortsætter:

- Og så talte vi en hel masse derude foran skolen og så lige pludselig var der frikvarter, så stod alle de der børn og kiggede op os. Så mødtes vi igen næste morgen, og så fulgte han mig til metroen, og så sprugte han mig, om han måtte invitere mig ud.

Ditte to børn, Lloyd på ni og Betty på syv har allerede mødt ham, fortæller hun. Også uden for skolen og ikke blot til sociale klassesammenkomster.

Men da programmet blev optaget, havde hun endnu ikke fortalt dem, at de er kærester.

- Jeg har sagt til mine børn, at jeg synes, han er megasød. Noget i den stil, fortæller Ditte, som vurderer, at hendes børn er pænt ligeglade med, om der kommer en ny mand ind i billedet.

SE og HØR har været i kontakt med Ditte Okman, som endnu ikke er klar til at afsløre, hvem hendes nye flamme er.

Sponsoreret indhold