Kendte26. september 2020

Ditte Julie Jensen: Jeg græd foran mine børn

Den tidligere "Den store bagedyst"-deltager besluttede sig for at droppe paraderne for sine børn, da hun stod i sit livs største krise
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

SE ditte julie jensen fortælle om at være sårbar foran sine børn i videoen øverst i artiklen!

I “Mit livs overskrift” fortæller Ditte Julie Jensen, hvordan det var at gennemgå en meget offentlig skilsmisse fra faren til hendes børn, samtidig med at hun fandt en ny stor kærlighed.

Som mor vil man helst virke uovervindelig i sine børns øjne. Men for “Bagedyst”-stjernen Ditte Julie Jensen var den illusion umulig at opretholde, efter at hun sidste år blev skilt. Det fortæller hun i det nyeste afsnit af “Mit livs overskrift”.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ditte_julie_jensen_0.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Ditte Julie Jensen er mor til to. Foto: Kaspar Wenstrup

Efter 11 års samliv og to års ægteskab valgte Ditte Julie Jensen og eks-manden Marck Topgaard nemlig at gå fra hinanden. Og selvom Ditte Julie følte sig overbevist om, at det var den rigtige beslutning, så var det svært at holde tårene tilbage. Også foran børnene Karla, 7, og Albert, 4. Derfor traf hun en beslutning om, at i stedet for at forsøge at skjule sorgen for børnene, så ville hun dele den med dem.

SE DITTE JULIE JENSEN FORTÆLLE OM AT VÆRE SÅRBAR FORAN SINE BØRN I VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN!

Se Ditte Julie fortælle om at gå igennem sit livs største krise, samtidig med at hun blev smask-forelsket i en ny mand - i “Mit livs overskrift”.

Sponsoreret indhold