Ditte Julie Jensen fra ”Den store bagdyst”: Bag karantæne-snegle

Ditte Julie Jensen bagte sammen med datteren, Karla på seks, og sønnen, Albert på tre.

Ditte Julie Jensen bagte sammen med datteren, Karla på seks, og sønnen, Albert på tre.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun deltog i ”Den store bagedyst” i 2015, og siden har 32-årige Ditte Julie Jensen imponeret med sin sikre sans, når det kommer til at bage og pynte kager.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Hun deltog i fjerde sæson af ”Den store bagedyst” og lever nu af sin hobby. Hun har blandt andet sin egen linje af bageprodukter, som kan købes i Imerco. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Iværksætteren, der både kan skrive kagebogsforfatter, webshopejer og meget mere på cv’et, er ikke i tvivl om, hvad hendes bedste bud på karantæne-bagning er: Kanelsnegle, hvor der ikke er sparet på snask:

Få opskriften på dittejulie.dk

Artiklen fortsætter under billedet ...

Kanelsnegle
Ditte Julies version af lækre kanelsnegle kan opgraderes og blive ekstra snaskede med fyld af både remonce og vaniljecreme. Her er det versionen uden cremefyld. (Foto: Kaspar Wenstrup)

– Vi danskere, vi forbinder hygge med sofa, te og kaffe, læne os lidt tilbage, og der passer en kanelsnegl altså bare allerbedst ind. Sådan en lun, snasket sag kan vi godt li’, siger hun om det vanedannende bagværk.

Live på Instagram

Mens Danmark har været lukket ned, har den entreprenante ”Den store bagedyst”-deltager bagt live på sin Instagram-profil, hvor forældre og deres børn har kunnet bage med hjemme i køkkenerne.

– Alle skal lege bagere. Det er så fedt, konstaterer hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Over 1.000 så med på Ditte Julies Instagram, da der blev sendt live fra køkkenet på Amager. (Foto: Privat)

Trods den ekstra tid til at sysle i køkkenet erkender Ditte Julie Jensen, at det ikke er helt nemt, at hverdagen pludselig er vendt på hovedet:

– Jeg synes, det er svært, for at være helt ærlig. Jeg trives ikke særligt godt i den her form for ”fængsel”, man lidt er i, fortæller hun og tilføjer, at hun savner at være sammen med andre mennesker og have noget at stå op til.

– Jeg tror egentlig, jeg har det sværere, end jeg giver udtryk for, for vi skal alle sammen også være positive og optimistiske i den her tid, lyder det ærligt fra hende.

Sætter vækkeuret

Ditte Julie prøver at holde fast i hverdagen for at holde humøret oppe:

– Jeg sætter vækkeuret hver dag og står op, som hvis man skulle ud ad døren. I stedet for bare at sidde i joggingtøj til klokken 12. Man bliver så sløv af ikke at skulle noget som helst.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Bagedronningen får energi af at ses med mange mennesker i hverdagen, så det er ikke nemt at tilbringe størstedelen af døgnet bag hjemmets fire vægge. (Foto: Kaspar Wenstrup)

Hun ser frem til, at hun snart kan se sin familie igen:

– Jeg er kæmpe familiemenneske og savner at kramme dem.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close