Kendte 19. maj 2019

Ditte Julie: Jeg finder smilet frem

– Mit arbejde går jo ikke i stå. Der er rigtig mange ting, som kommer ud nu, og de skal selvfølgelig fejres, fortalte den nyskilte kagekreatør Ditte Julie Jensen til lancering af sin nye bog.
(Foto: Dan Mariegaard)

Det var en storsmilende Ditte Julie Jensen, som tog imod gæsterne til lanceringen af bogen ”Kageminder” for nylig.

Men den 31-årige kagedronning, der for nylig fortalte, at hun skal skilles fra sin mand gennem mindre end to år, Marck Topgaard, indrømmede også, at hun gennemgår en svær tid.

– Hvis jeg skal være helt ærlig, kunne jeg grave mig ned i et musehul, dyrke mine børn og mig selv og hele det at skulle gå igennem en skilsmisse. Men sådan skulle det ikke lige helt være, sagde ”Den store bagedyst”-darlingen og fortsatte:

– Min karriere og mit arbejde går jo ikke i stå. Der er rigtig mange ting, som kommer ud lige nu, og de skal jo selvfølgelig fejres, til trods for at jeg står der, hvor jeg står. Så det fejrer jeg og finder smilet frem i dag.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Dan Mariegaard)

Fra venstre ses Marianne Bjerring Hansen, Emil Obel, Pernille Mortensen, dagens hovedperson, Liv Martine Hansen og Jon Edlund. (Foto: Dan Mariegaard)

Smilet blev fundet frem i selskab med mange tidligere deltagere i bageprogrammet, som var mødt op for at fejre Ditte Julie.

Sponsoreret indhold