Kendte2. februar 2024

Ditte Julie deler stor nyhed: Har fået ny titel

Influenceren og tidligere "Den store bagedyst"-deltager Ditte Julie har været tilbage på skolebænken og er blevet beriget med hele fire nye titler
OPGAVE:  Premiere på “ Stockholm bloodbath”STED: ImperialJOURNALIST: Camilla Maria Johansen og Majken MunkFOTOGRAF: Hanne JuulDATO: 20240117
Ditte Julie har uddannet sig som "Metakognitiv Mind Terapeut".
 Foto: Hanne Juul

I efteråret kunne Ditte Julie afsløre, at hun har kastet sig ud i helt nyt eventyr som "spirituel rådgiver og coach".

Nu har influenceren taget endnu et stort skridt i den spirituelle retning. Hun har nemlig uddannet sig som "Metakognitiv Mind Terapeut".

Det afslører hun på sin Instagram-profil.

- 1,5 år på skolebænken og fire uddannelser samles i dag med det gyldne bevis, skriver hun i sit opslag.

Ditte Julie forklarer, at hun med sit nye diplom har fået hele fire nye titler som Meta Mind Coach, Mind Performance Coach, Mind Behaviour Coach og Mind Me Coach.

- Jeg har uddannet mig selv, jeg har taget vejen på egen krop, sind og sjæl og bygget en forståelse og mening for HVEM JEG ER, og min forretning har allerede fået vinder. Føler i den grad jeg er landet i et meningsfyldt JEG, skriver hun videre i opslaget.

I august besluttede Ditte Julie, at lukke sit online kage-univers "Klub Ditte Julie", og sidenhen har hun startet virksomheden "Den bevidste CEO".

Et univers, der ifølge influenceren handler om arbejdet med sig selv.

- Jeg drømmer om at flytte hele mennesker mod et mere autentisk jeg, skabe bevidsthed og indre flow, uagtet hvad du laver! Træd ind i rollen som CEO i eget liv og tag ansvar for dit velvære, forklarede hun om dengang om virksomhed.

Se Ditte Julies opslager herunder:

Sponsoreret indhold