Kendte30. april 2020

Disney arbejder på live-action version af "Hercules"

Noget tyder på et glædeligt gensyn med Hercules, Megara og alle de andre i Disneys tegnefilmklassiker fra 1997
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20130918-020736-8-1920x1920we.jpg
 Foto: Walt Disney Pictures/Album/Ritzau Scanpix

Disney er i gang med at genindspille mange af deres tegnefilmsklassikere som såkaldte live-action film, og den næste i rækken ser ud til at blive "Hercules". Det skriver hjemmesiden TheDisinsider.

Tegnefilmsgiganten har allerede forhørt sig hos producerne Jeffery Silver og Karen Gilchrist, der også producerede genindspilningen af "Løvernes Konge".

På rygtebasis er der tale om, at enten Jon Favreau, der også har instrueret "Junglebogen" og "Løvernes Konge", skal indtage instruktørstolen.

Andre navne, der nævnes er Russo-brødrene, der har instrueret en lang række superheltefilm for Marvel og Gore Verbinski, der har instrueret de tre første "Pirates of the Caribbean"-film.

Når først instruktøren er på plads, vil Disney begynde at caste skuespillere til "Hercules". På grund af den nuværende coronasituation forventes det, at de indledende stadier begynder på Zoom.

I midten af marts bekræftede Disney, at de sætter live-action genindspilningen af "Den lille havfrue" på pause på grund af coronavirus.

Det var også planen, at genindspilningen af "Mulan" skulle have haft premiere til foråret, men den er foreløbig udskudt til juli.

2019 var et stærkt år for Disney og deres live-action remakes. "Aladdin" og "Løvernes Konge" hev en milliardindtjening hjem, og tegnefilmsgiganten var så tilfreds med "Aladdin", at der nu arbejdes på en fortsættelse.

Sponsoreret indhold