Kendte4. juli 2019

Disney afslører: Halle Bailey skal spille Ariel i ny "Den lille havfrue"-film

Disney har netop afsløret, at det bliver den 19-årige Halle Bailey, der skal spille rollen som Ariel i den kommende "Den lille havfrue"-film
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/skaermbillede_2019-07-04_kl._20.52.45.png
 Foto: MEGA

Det er efterhånden lige under 28 år siden, at Disney første gang sendte "Den lille havfrue" ud til verden. Lige siden har filmen været elsket at børn og voksne verden over.

Nu er det midlertidigt på tide, at Disney laver en ny udgave af den populære film - og denne gang ikke som animationsfilm, men med "virkelige" skuespillere.

Og nu har Disney afsløret, hvem der tager hovedrollen som havfruen Ariel.

Artiklen fortsætter under billedet

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-07-04_kl._20.53.05.png
 Foto: MEGA

Halle Bailey med sin søster Chloe Bailey, som hun danner R&B-duoen Chloe x Halle med (foto: MEGA)

Det bliver 19-årige Halle Bailey, bedst kendt som den ene halvdel af R&B søster-duoen Chloe x Halle, der går under havet for at spille karakteren som Ariel i genindspilningen af Disney-filmen "Den lille havfrue"

- Efter at have søgt meget omfattende stod det meget klart, at Halle besidder den sjældne kombination af ånd, hjerte, ungdom, uskyld og substans - plus en strålende sangstemme - alle egentligt kvaliteter, som er nødvendige for at spille denne ikoniske rolle, siger instruktør Rob Marshall ifølge Today.

Filmen bliver Baileys første spillefilm-debut. Sangerinden bekræftede nyheden på Twitter, hvor hun skriver, at det er en drøm, som går i opfyldelse.

Produktionen af den nye "Den lille havfrue"-film er sat til at begynde tidligt næste år.

Der er endnu ikke meldt noget ud om, hvem der skal spille de andre karakterer fra Disney-filmen - herunder prins Eric, krabben Sebastian og skurken Ursula.

Sponsoreret indhold