Kendte 7. oktober 2021

Diplo anklages for voldtægt – sammenlignes med R. Kelly

Den amerikanske DJ "Diplo" er blevet anklaget voldtægt og seksuelle overgreb. Han nægter sig skyldig i anklagerne. Hun står fast
(Foto: MEGA)

Han har lavet musik med navne som Justin Bieber, Ariana Grande og Beyonce. Han er et ledende medlem i DJ-gruppen Major Lazer, der står bag MØs kæmpehit ”Lean on”.

Men i stedet for at skulle have travlt lave ny musik, tyder noget på, at han får travlt med noget helt andet.

DJ´en med det borgerlige navn Thomas Wesley Pentz er nemlig blevet anklaget for at have voldtaget og begået seksuelle overgreb mod en nu 25-årig kvinde.

Det bekræfter Diplo selv på sin Instagram-profil. I opslaget nægter han sig skyldig anklager selv kvinden for at være stalker.

- Her er en histoite om, hvordan en stalker snød sig ind i mit liv og prøvede at afpresse mig for millioner, og som efterfølgende sagsøgte mig, da hun ikke fik, hvad hun ville have, skriver Diplo i opslaget caption og fortsætter:

- Hun var en besat fan. Vi skrev sammen i et par måneder. Der var smalltalk, seksuel flirting, og hun sendte mig billeder og videoer. Til sidst blev det for meget for mig, og stoppede al kontakt med hende, da det gik op for mig, at hun var besat af mig, skriver Diplo.

Diplo lagde flere billeder op på sin Instagram, hvor han udover det lange skriv om hans opfattelse af anklagen også poster beskedudvekslinger de to imellem.

Her fremgår det, at det påståede offer har sendt utallige beskeder til Diplo, uden stjernen selv har svaret på beskederne.

- Det er så frustrerende og pinligt. Jeg er er ikke denne person, og jeg vil ikke lade mig afpresse af nogen, uanset hvor modbydelig pressen kan være.

Sammenlignes med R.Kelly

Myndighederne vil ikke offentliggøre navnet på det påståede offer. Men det er lykkedes SE og HØR at finde frem til, hvem der står bag anklagen mod Diplo.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er angiveligt en amerikansk kvinde ved navn Shelly Auguste, hun er mildest talt uenig med DJ´en.

Det gør hun absolut intet for at skjule på sin Instagram.

Her kommer hun nemlig med ret markante og voldsomme anklager mod stjernen. Det gælder både via opslag og på sin story, hvor hun kommer men en direkte kommentar til opslaget fra Diplo.

- Hvis jeg ville gå, ville han have mig til at blive. Hvis jeg ikke svarede, blev han sur. Han skrev gentagende gange, når jeg ikke svarede. Men han har selvfølgelig sørget for at slette dem i sit post, skriver hun.

I sin Instagram-story viser hun også screenshots, hvor Diplo angiveligt inden for det seneste døgn har slettet beskeder. Og hvis det er rigtigt – bevismateriale.

Artiklen fortsætter under billedet....

Foto: Instagram

Men anklagerne mod ham stopper ikke her, og det påståede offer fortæller ydermere på sin instagram, at flere andre kvinder har kontaktet hende med lignende oplevelser med Diplo.

Disse bakker hun også op af skærmoptagelser fra de andre kvinder.

Artiklen fortsætter under billedet....

Foto: Instagram

Det har ydermere ført til sammenligninger mellem ham og den for nyligt dømte sexforbryder R. Kelly.

Shelly Auguste antyder også på sin Instagram, at hun har haft møder med FBI i forbindelse med anklagerne.

Det er ikke første gang, at Diplo har stået over for anklager om seksuelle forseelser.

I sommer blev han anklaget for at tvinge en beruset kvinde til at udføre oral på ham, mens han filmede det.

Diplos advokat afviste påstanden, og den unavngivne kvinde droppede anklagen.

Sponsoreret indhold