Kendte17. november 2021

Ding ding! Crazy Frog vender tilbage

Det bukseløse internetfænomen Crazy Frog, der fik en ringetone til at ende som et megahit, er snart klar til et comeback
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/120238637_795183157960728_4256750251700419203_n.jpg
 Foto: Crazy Frog

00'er fænomenet Crazy Frog er snart klar med ny musik.

Hvis du skulle have glemt, hvem den animerede gakkede blå frø er, så er det bare med at google det gamle hit (eller øre-plage) "Axel F" fra 2005. Så burde du ikke længere være i tvivl.

Crazy Frogs comeback kommer som en tidlig julegave - eller hadegave - den 10. december. Det skriver BBC.

Artiklen fortsætter under tweetet ...

Det bliver på YouTube, at frøen vender tilbage, og nummeret bliver et mash-up af klassiske hits inspireret af trends på det sociale medie TikTok.

- Da vi startede Crazy Frog, var der ikke noget TikTok, der eksisterede, siger Wolfgang Boss, musikchef for A&R for Sony.

- Men lige nu er TikTok supervigtig. Det er egentlig den vigtigste platform, hvor folk kan dele ny musik og sjove ting forbundet med musik, fortsætter han.

Det er Wolfgang Boss, der producerer og ejer Crazy Frogs musik, og han tog beslutningen om at brygge mere vildt musik med masser af techno-bass, der interessen for den blå frø på YouTube stiger.

Artiklen fortsætter under opslaget ...

Nøgen frø

Om man kan lide Crazy Frog eller ej, kan man i hvert fald ikke komme udenom frøens popularitet.

Musikvideoen til nummeret "Axel F" har fået mere end 3,1 milliarder visninger på YouTube siden 2009. Det er dermed den 19. mest sete video i hele platformens historie.

I den originale video var Crazy Frog animeret med tydelige genitalier. Det skabte en del røre, og det førte til flere forbud og klager, indtil frøens nedre dele blev redigeret væk.

Men det er nye tider, og frøen vender tilbage, som "naturen" har skabt ham:

- Den nye video vil være med Crazy Frog, som han oprindeligt skulle være - med en penis.

- Men vi bliver nødt til at lave en censureret version igen, fordi amerikanske medier ikke vil vise den originale version, siger Wolfgang Boss.

Den originale single fra 2005 er baseret på en Crazy Frog-ringetone, og nummeret endte med at toppe på adskillige hitlister verden over.

Sponsoreret indhold