Kendte16. november 2023 (opd. 6. december 2023)

Diddy sagsøgt for voldtægt og psykisk vold

Det er rapperens ekskæreste, sangerinden Cassie, som anklager rapperen for både fysisk og psykiske overgreb
Photo by: Dennis Van Tine/STAR MAX/IPx 2018 5/14/18 Sean P. Diddy Combs at The 2018 Fox Network Upfront in New York City. (NYC)
Diddy med det borgerlige navn Sean Combs bliver sagsøgt af sin tidligere kæreste Cassandra Ventura.
 Foto: Dennis Van Tine/AP/Ritzau Scanpix

SENESTE: Nu svarer "Diddy" tilbage

De fandt sammen i 2005, da hun var bare 19 år gammel og dannede par i 13 år.

I al den tid udsatte Sean Combs, som er rapperens borgerlige navn, ifølge anklageskriftet, som Page Six, har fået aktindsigt i, sangerinden for alverdens uhyrligheder.

Mønsteret med vold og kontrol udviklede sig allerede i forholdets spæde start, står der i anklageskriftet.

Cassie anklager rapperen for jævnligt at have banket hende voldsomt under raserianfald.

Hun hævder desuden, at flere af Diddys ansatte ofte har overværet voldsepisoderne, men var slet og ret for bange for deres chef til at sætte en stopper for det.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-11-16/20231116-225953-1-1920x2813we.jpg
Glade så de ud, men under overfladen var forholdet i følge Cassie Ventura voldeligt.
 Foto: Ritzau Scanpix

Rapperen skulle angiveligt have tvunget Cassie til at have hans pistol i tasken for at minde hende om, hvor stor en skade han kunne forvolde hende.

Gennem årene har hr. Combs mishandlet frk. Ventura psykisk og seksuelt. Igen og igen forsøgte hun at undslippe han kontrol over hendes liv. Hver gang det lykkedes hende, fandt folk i hans viksomheder og enorme netværk frem til hende og bønfaldt hende om at vende tilbage til ham.

Nogle af dem gik så langt som at sige, at det ville ødelægge hendes karriere, hvis hun ikke fandt sammen med Diddy igen.

I september 2018 mødtes Cassandra Ventura, som er sangerens rigtig navn, med Sean Combs over en middag for at gøre det endegyldigt forbi.

Da Cassie kom hjem efter middagen, som Combs betalte, tvang han sig adgang til hendes hjem og begyndte at kysse hende, hævder hun ifølge det amerikanske medie.

Hun bad ham om at stoppe og forsøgte at skubbe ham væk. I stedet rev han hendes tøj i stykker og åbnede hendes bælte, hvorefter han voldtog hende, mens hun blev ved med at sige ”nej” og gøre modstand.

Sangerinden har udtalt sig til New York Times, hvor hun har sat ord på, hvorfor hun fem år senere vælger at sagsøge sin ekskæreste.

- Efter flere år i mørke og tavshed er jeg endelig klar til at fortælle min historie og stå op for mig selv – også for andre kvinder som bliver udsat for vold og mishandling i deres forhold.

Sean Combs afviser via sin advokat, Ben Brafman, alle beskyldninger.

- De seneste seks måneder har frk. Ventura gentagende gange truet min klient med at skrive en ødelæggende bog om deres forhold, hvis ikke han betalte hende, udtaler advokaten til Page Six og beskylder dermed sangerinden for afpresning.

Til New York Times siger Cassandras advokat dog, at sangerinden talte med Sean Combs forud for sagsanlægget, hvor han tilbød hende et ottecifret beløb for at tie stille.

Sponsoreret indhold