Kendte11. juli 2023

Dicte brugte seks timer og var én af de (få) heldige: Har fået billetter til Taylor Swift-koncert

Dicte sad klistret til sin computer det meste af tirsdagen, og det gav pote: Hun er nemlig en af de heldige, der fik billetter til Taylor Swift-koncerten
Efter seks timer kan Dicte nu kalde sig den heldige indehaver af billetter til Taylor Swift-koncerten i Stockholm næste år. 
Efter seks timer kan Dicte nu kalde sig den heldige indehaver af billetter til Taylor Swift-koncerten i Stockholm næste år.
 Foto: Privat

LÆS OGSÅ: Taylor Swift-fan gemte sig under fleecetæppe og solbriller – havde meldt sig syg fra job

Det er næsten nemmere at vinde i lotto – eller finde en nål i en høstak – end at få billetter til Taylor Swifts koncerter.

Men efter en hel del nervepirrende timer foran computeren har Dicte Harriet Thykær Andersen opnået det nærmest uopnåelige: Hun har fået billetter!

Til SE og HØR fortæller 25-årige Dicte, at hun helt præcist brugte seks timer af sin tirsdag, før billetterne var købt og betalt. Og i det tidsrum nåede hun både at forsøge at få billetter til næste års koncerter i Paris OG Stockholm.

– Jeg forsøgte først at få til Paris, men det lykkedes ikke. Jeg sad ellers klar klokken 09.00, men da jeg kom igennem køen, var der 200.000 foran mig. Så jeg vidste, at den blev svær, siger Dicte til SE og HØR.

Det var dog ikke kun 200.000 håbefulde fans foran hende, der voldt problemer. Pludselig gik salget af Paris-billetterne i hårdknude.

– Der skete bare ikke noget, der var åbenbart et eller andet problem. Men så fik vi en mail om, at vi skulle blive i køen, fortæller Dicte til SE og HØR.

Og som skrevet i mailen, så gjort. Dicte blev siddende i håb om, at et mirakel ville ske – og at hun dermed ville sikre sig billetter til Taylor Swift-koncerten i Paris.

Den kommende ”The Eras Tour” er Taylor Swifts første turné i fem år.
Den kommende ”The Eras Tour” er Taylor Swifts første turné i fem år.
 Foto: Ritzau Scanpix

Det skete dog ikke, men heldigvis havde Dicte inden skrevet sig op til flere presales.

– Jeg tror, jeg havde skrevet mig op til seks lande, men jeg blev kun udvalgt til koncerterne i Paris og Stockholm, siger Dicte.

Det betød med andre ord, at hun også sad klar ved tasterne, da billetterne til Stockholm blev sat til salg i dag klokken 14 – og her var Dicte svineheldig:

– Da jeg kom igennem køen, var der kun 4-5.000 foran mig, og pludselig havde jeg billetter. Jeg gik helt i panik og endte med at ringe til min veninde for lige at sikre mig, at jeg nu også skulle købe.

Og det skulle Dicte selvfølgelig, så med rystende hænder fik hun sikret sig billetter til sig selv, sin kæreste og et par veninder.

Turen går derfor mod Stockholm og Taylor Swift 18. maj næste år. Og selv om Dicte med egne ord ikke er superfan, glæder hun sig uden tvivl ekstra meget til at se koncerten:

– Jeg har set hendes koncerter helt vildt meget på TikTok, så nu trænger jeg til at se hende i virkeligheden. Og det bliver uden tvivl vildt!

Den kommende ”The Eras Tour” er Taylor Swifts første turné i fem år. Hun lover, at koncerterne bliver en rejse gennem hendes hits gennem årerne – hendes såkaldte æraer.

Sponsoreret indhold