Kendte19. juli 2017

Dette må være det bedste "Despacito"-remix nogensinde

En mexicansk bedstemor har i fire år optaget sin mand, mens han snorkede. Det er der kommet et hylemorsomt "Despacito"-remix ud af

Du har helt sikkert hørt Justin Biebers kæmpehit "Despacito".

Sangen er nemlig den mest streamede sang nogensinde, og den er da også i heftig rotation på alle landets radiostationer.

Nu kommer så remixet, som vi er helt sikre på, at du har ventet på.

En mexicansk bedstemor har nemlig i fire år filmet sin mand, mens han snorker, og med lidt hjælp fra hendes barnebarn, er gemalens snorken nu blevet sat sammen til et "Despacito"-remix, der udelukkende består af snorken.

Vi må bare sige, at vi synes, at det hylemorsomt.

Videoen er allerede blevet set mere end 500.000 gange, siden den blev lagt på YouTube for en uge siden. Og på YouTube får videoen da også en masse kommentarer med på vejen.

- Meget bedre end originalen, skriver en, mens en anden mener, at manden måske har brug for hjælp:

- Få noget hjælp til ham, så kommer han til at sove meget bedre.

Du ser videoen i toppen af artiklen

I snorke-remixet er der ikke noget sang, og det er måske et trick, som Justin Bieber skulle tage at afprøve. Han har nemlig tidligere haft svært ved sangens spanske gloser.

I stedet for at synge teksten "Firmo en las paredes de tu laberinto," sang han i stedet, "Blah, blah, blah, blah, blah, blah," det viser en video, der er blevet lagt på Instagram kort efter han havde optrådt med sangen på en natklub.

Artiklen fortsætter efter videoen

Ifølge E!News var det dog ikke den eneste strofe, som Justin havde svært ved.

Linjen "Nos vamos pegando, poquito a poquito," blev nemlig til "Nos vamos pegando, I quit smoking ciggies."

Selvom det ikke tyder på, at Justin Bieber har fået de spanske gloser under kontrol, så har Luis Fonsi tidligere været ude og rose sangeren for det spanske.

- Lad mig give en hånd til Justin Bieber, fordi det var hans idé at synge på spansk. Vi havde ellers lave teksten til ham på engelsk, har Luis Fonsi fortalt i et interview med NBC News.

Du kan se flere billeder af Bieber i galleriet herunder

Sponsoreret indhold