Foto skaber debat: Dette er, hvad ældre borgere får serveret

(Foto: Facebook/Bedre pleje og omsorg til de ældre)

Er vi gode nok til at passe vores ældre borgere?

Dét spørgsmål er igen blevet aktuelt, efter at et billede af en portion aftensmad har skabt heftig debat på Facebook.

Billedet viser den aftensmad, som en borger fik serveret til aften i Fredensborg Kommune: En pølse, lidt garniture og noget kold kartoffelsalat, hvor kartoffelsalaten ikke fremgår af billedet.

Billedet blev efterfølgende delt på Facebook-siden ”Bedre pleje og omsorg til de ældre”, hvor det på under et døgn er blevet delt over 1.800 gange og fået over 340 kommentarer.

Og mange af Facebook-brugerne er bestemt ikke tilfredse med den pølse-ret, som borgeren i Fredensborg Kommune skulle sætte tænderne i.

- Håber sgu ikke, at de også skal betale for det, lyder kommentarer fra én Facebook-bruger, mens en anden skriver:

- Hold kæft man bliver gal i skralden, det er sku da ikke noget og byde ældre mennesker der har knoklet hele livet for og bygge det op som vi andre har glæde af. NOGLE MERE END ANDRE!

Det er Bettina Pedersen, der har sendt billedet af aftensmaden til Facebook-siden. Hun har også sendt billedet til Ekstra Bladet, hvor hun fortæller, at den pågældende menu kostede 50 kroner.

- Denne borger betaler 3000 kr. om måneden og fik det her hundeæde. De ældre kan jo ikke kæmpe, fortæller hun til Ekstra Bladet.

Hvad mener du? Er dette aftensmåltid ikke værd at servere for de ældre?

Deltag i debatten herunder.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close