Kendte3. november 2016

Dette billede kan ende med at koste drenge bøde på 200.000 kroner

To drenge kan ende med en bøde på omkring 100.000 kroner hver, efter at de lod sig fotografere, mens de ”surfede” på en skildpadde på Fraser Island i Australien
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/14947566_10154454365116609_8170140184981197953_n.jpg
 Foto; Matt Wright/Facebook

To unge fyre fortryder formentlig bittert, at dette billede blev taget.

Billedet af de unge mænd kan nemlig ende med at koste dem en bøde på i alt $40.000 australske dollars, svarende til svimlende 200.000 danske kroner.

Billedet, der første gang blev delt på det sociale medie Instagram, viser nemlig de to fyre med en øl i hånden, mens de ”surfer” på en skildpadde på Fraser Island, der ligger i Queensland i Australien.

Og det har altså fået myndighederne til at iværksætte en større efterforskning, mens det vælter ind med rasende kommentarer fra både indbyggere og dyreorganisationer, der alle mener, at drengenes opførsel er dybt forargelig.

- Disse fyre er komplet idioter – de skulle på ingen måder have gjort dét, de gjorde, udtaler Michael Beatty fra RSPA Queensland – en dyreorganisation i den australske delstat – til det australske medie Sunshine Coast Daily.

- Og så har de været så idiotiske at poste det på Facebook… forhåbentlig vil folk på Facebook gøre dem opmærksomme på, hvor åndssvage de er, tilføjer han over for mediet.

Billedet vakte for alvor afsky, efter at naturfotografen Matt Wright postede det på sin Facebook-profil onsdag.

- Når din hjerne er på størrelse med en peanut, er din måde at tænke på latterlig. Del dette og lad os se, om disse fjolser ikke kan få en kæmpe bøde, skrev Matt Wright som kommentar til billedet, der på blot ét døgn er blevet delt mere end 11.000 gange.

De to fyre kan ifølge det australske medie Sunshine Daily Coast risikere at få en bøde på i alt $40.000 australske dollars, svarende til 200.000 danske kroner, hvis de bliver dømt for dyremishandling.

Sagen bliver lige nu efterforsket af medarbejdere fra Queensland Parks and Wildlife Service, som indtil videre oplyser, at der er ”enkelte beviser for”, at skildpadden måske allerede var død, da de to drenge kravlede op dem.

Sponsoreret indhold