Kendte 26. marts 2020

"Det var hunden": Beckham-parret laver fis med prutter

David og Victoria Beckham holder humøret højt, mens de er i lockdown
Foto: MEGA

Ligesom store dele af verden holder Beckham-familien sig indendøre i disse tider. Og findes der nogen bedre måde at fordrive tiden på end at bage?

I sin Instagram story viser Posh, 45, hvordan hende og gemalen David Beckham, 44, bager en lemon drizzle cake - og selvom parret næppe kandiderer til at vinde "Den store bagedyst", så får de point for at være sjove. 

Mens Beckham-parret, der har været sammen i over 20 år, undrer sig over, hvilket piskeris der skal på deres røremaskine, lyder der en kæmpe prut-lyd i baggrunden. 

- Det var hunden! Det var hunden, der lavede den lyd, siger en forfærdet Posh. 

- Skat, lad nu være med at lyve. Seriøst, vi ved alle, du fik baked beans til frokost, svarer en fnisende David Beckham. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Det er angiveligt hunden Fig, der er "synderen". 

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Åh Gud, stop!, svarer hun. 

Og parret fortsætter i det muntre hjørne, da de skal teste, om deres kage er gennembagt: Her skal den pensionerede fodboldspiller stikke en tandstik i bagværket, og der må så ikke hænge dej ved. 

- Kom så stik den ind, lyder det kækt fra Posh, der er overbevist om, at parret står til at få deres eget madprogram til trods for, at det er den første gang NOGENSINDE, parret bager en kage sammen. 

Sponsoreret indhold