Kendte22. juni 2022

Det værste mareridt: Sasha Klæstrups datter forsøgt kvalt

Weekenden tog mildest talt en vild drejning, da den tidligere realitydeltagers blot syvårige datter, Tria, blev forsøgt kvalt
Sasha Klæstrup
Sasha Klæstrup sammen med husbonden Montaser Bel-lah Zaghmout.
 Foto: Søren Jul Lamberth

I en story på Instagram fortæller Sasha Klæstrup, som desuden er søster til forfatter, influencer og debattør Nikita Klæstrup, hvordan hendes lille datter blev “overfaldet og kvalt af en fuldvoksen mand” i forbindelse med et socialt arrangement.

Til Ekstra Bladet sætter den tidligere realitybabe flere ord på den tragiske hændelse og fortæller, at overfaldet og kvælningsforsøget skete i forbindelse med en fødselsdagsfejring i en baggård på Falster, mens hun var i færd med at lægge sin yngste datter Nora i seng.

Mens hun var oppe i lejligheden, kunne hun pludselig høre skrig fra gården, hvor flere børn legede. Og efterfølgende har vidner således berettet om, hvordan en mand blev sur og pludselig vendte sin vrede mod lille Tria.

– Politiet kom, og min datter forklarede til dem, hvad der var hændt. Der må være sket et eller andet oppe i hjernen på manden, for han havde ellers stået og grinet af, at børnene smed blade på ham, men pludselig havde han hevet Tria i håret, smidt hende på jorden, holdt på hendes bryst, haft sit ene ben på hendes ben for at holde hende fast og havde taget kvælertag på hende, forklarer Sasha Klæstrup til Ekstra Bladet.

Ifølge “Divaer i junglen”-stjernens story lader det til, at hendes syvårige datter har det godt efter omstændighederne, og at familien lige nu blot har brug for ro til at komme sig oven på den voldsomme oplevelse. Og så skal børnene desuden have noget professionel hjælp.

Manden, som hverken Sasha eller familien kender, blev efterfølgende anholdt, og Sasha Klæstrup håber nu på, at manden vil blive dømt for vold eller groft overfald på den lille datter.

Udover datteren Tria, har Sasha også døtrene Viga og Nora. Sidstnævnte sammen med gemalen Montaser Bel-lah Zaghmout.

De to andre er fra et tidligere forhold.

Sponsoreret indhold