Brugte formue på at ligne David Beckham: Det tog næsten livet af mig

Jack Johnson er på overførselsindkomst og har brugt knap 170.000 kr. på at ligne David Beckham

Jack Johnson er på overførselsindkomst og har brugt knap 170.000 kr. på at ligne David Beckham

Foto: All Over Press

Britiske Jack Johnson er vild med David Beckham - måske lidt for vild.

I ITV's morgenprogram "This Morning" stod den 21-årige unge mand for nylig frem og fortalte, at han havde brugt over 170.000 kroner på at ligne David Beckham - men at besættelsen næsten var ved at tage livet af ham. Det skriver den engelske avis Mirror

Jack Johnson brugte årevis på at ligne sit idol og fik både fillers, botox og indsprøjtninger for at blive solbrun, men i "This Morning" fortæller han, at hans besættelse med at ligne sit idol eskalerede og skubbede ham ud på selvmordets rand. 

- Jeg prøvede på at tage mit eget liv, for at prøve på at ligne Beckham er et fuldtidsjob, og det er ikke nemt, fortæller Jack Johnson i ""This Morning".

- At prøve på at ligne Beckham tog næsten livet af mig, og jeg vil ikke have at andre laver den samme fejl, lyder advarslen fra Johnson.

Artiklen forsætter under billedet.

Jack Johnson, 21, brugte knap 170.000 kr. på at ligne David Beckham. Foto: All Over Press

Jack Johnson, der er fra Nottingham, fik indsprøjtninger hver måned for at blive solbrun, og han fik fillers i både læber, hage og kinder for at ligne sit idol. Derudover fik han botox i panden og tandfacader. 

Johnson er på overførselsindkomst - en såkaldt Disability Living Allowance - og brugte sin indkomst på at finansiere de mange operationer. Desuden tog han lån og lånte penge af sin bror. 

Nu hænger han på en gæld på 117.000 kr. og er stoppet med at få nogen former for operationer og indgreb. 

Jack Johnsons historie kom frem sidste år, da han stod frem i "This Morning" og fortalte om sin Beckham-besættelse. Da han blev et velkendt ansigt, hævder han, at skønhedsklinikker tilbød ham gratis fedtsugning, botox og fillers. Men nu er festen altså forbi.

- Jeg taler ikke ud, fordi jeg vil være berømt eller berygtet længere, jeg gør oprigtigt dette, fordi jeg er kommet ud på den anden siden, fortæller Jack Johnson, da han atter gæster "This Morning".

- Da jeg var på "This Morning", spurgte Holly eller Phil (værterne på programmet, red.), om jeg var glad. Der sagde jeg til dem, at det var jeg, men det var jeg i virkeligheden ikke. Inden i mig var jeg det værste sted nogensinde, lyder det fra den angrende, unge mand.  

For fire måneder siden forsøgte Jack Johnson at begå selvmord ved at tage en overdosis piller, men han blev fundet af en ven og hastet på hospitalet. 

Han gik til psykiater og fandt ud af, at han led af "body dysmorphia" - en mental lidelse, hvor en person bruger uhensigtsmæssigt meget tid på at bekymre sig om fejl i deres udseende. 

- Naturligvis skyder jeg ikke skylden på David Beckham, det er ikke hans skyld, understreger Jack Johson.

- Jeg prøvede desperat at se ud som ham, og det kostede mig næsten livet, siger den 21-årige, der også fortæller, at han har det bedre med sig selv nu:

- Jeg føler, at jeg er et bedre sted nu - og jeg vil virkelig ikke have andre skal gennemgå det, jeg er gået igennem, lyder det fra briten. 

- Ingen skal stræbe efter at ligne en berømthed på den måde, og det er jeg et eksempel på. Man skal bare være sig selv, konkluderer Jack Johnson.  

Find din favorit kendis her:

Fra forsiden
Close