Kendte15. november 2023

Det sejler for Mikkel Beha Erichsen: Virksomheden går i minus

Den garvede eventyrer, TV 2-vært og far til tre har taget et gevaldigt dyk i sit regnskab og har for første gang i over syv år tjent langt under tre millioner
Mikkel Beha er 57 år gammel.
Mikkel Beha er 57 år gammel.
 Foto: Ritzau Scanpix

LÆS OGSÅ: Så rig er Mikkel Beha

Har du en flimmerkasse, der gider at tænde, har du med garanti på et eller andet tidspunkt stiftet bekendskab med Mikkel Beha Erichsen - og resten af hans familie.

For han har i årtier været en af TV 2's helt store skærmlus. Først som vært på "Go' Aften Live", senere på "Go' Morgen Danmark" og allersenest med sine egne programmer "Kurs mod fjerne kyster", "Kurs mod danske kyster" og "Kurs mod nord".

Manden og hans familie, sønnerne Emil, Theis og Alfred og konen Marian, er med andre ord den danske pendant til Kardashian-familien. Man kender dem simpelthen ud og ind.

Mikkel og Marian har været sammen i mange år. Deres ældste søn er født i 1990.
Mikkel og Marian har været sammen i mange år. Deres ældste søn er født i 1990.
 Foto: Ritzau Scanpix / Anthon Unger

Beha er uden tvivl meget succesfuld, og det afspejler hans regnskaber i hans virksomhed Havana PRODUCTION ApS også.

Bare ikke det seneste.

For her er der taget et gevaldigt dyk i indtjeningen, og faktisk ender virksomheden med et underskud, som også rammer egenkapitalen.

Der er røget små 1,3 millioner kroner ind i indtjening, men når lønnen til virksomhedens to ansatte og de andre finansielle omkostninger er betalt, ender hele baduljen i et minus på 374.786.

Året forinden tjente virksomheden næsten fire millioner kroner, og endte ud i et flot overskud på lidt over en million.

Men det står dog ikke så slemt til, at der er behov for at få kastet en redningsvest i Behas retning.

For på kistebunden ligger der stadig to millioner kroner og luner. Året forinden lå der 2,4 millioner kroner, så det er her, Beha har hapset penge for at få råd til de store lønninger, der lyder på 1,1 millioner fordelt til to ansatte.

Mon ikke han kan bunde lidt endnu.

Sponsoreret indhold