Kendte1. december 2019

Det så I ikke på tv: Silas og Jakob tæt på at trække sig

Fredag aften skrev de verdenshistorie, da de som det første par af samme køn løftede trofæet og kunne kalde sig vinder af ”Vild med dans”. Nu afslører Silas, at en alvorlig skade var tæt på at sende dem helt ud af programmet flere uger før

Fredag aften skrev Jakob og Silas ikke bare Danmarkshistorie, men verdenshistorie. Som det første par af samme køn dansede de sig nemlig til tops i ”Vild med dans” og løb med sejren.

Men det var tæt på, at det slet ikke var endt sådan.

Nu afslører Silas nemlig, at parret var tæt på at trække sig fra programmet flere uger inden, fordi Jakob kom alvorligt til skade under programmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/vild_med_dans_finale_tsl_20191129_2143_0.jpg

En meget berørt Jakob og Silas efter sejren fredag aften. Foto: Thomas Laursen

På sin instagram-profil afslører Silas, at Jakob i uge fire – da de dansede moderne dans – sprang sin menisk.

- Hvad I kære seere ikke ved, er at vi sad på produktionskontoret onsdag eftermiddag inden udsendelse nr. 5 og snakkede om vi blev nødt til at trække os, da Jakob ikke kunne gå.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/vild_med_dans_finale_tsl_20191129_1704.jpg
 (Foto: Thomas Laursen)

Jakob og Silas under deres freestyle fredag aften. Foto: Thomas Laursen

- Lægen ringede og gav grønt lys torsdag aften og Fauerby fik tre timer torsdag aften til at lære samba til om fredagen. Det er det vildeste jeg har prøvet i VMD, skriver Silas, inden han sender rosende ord i retning mod sin partner:

- Du lærte samba på TRE TIMER Fauerby!! Imponeret. Du er blevet far, du er blevet danser og jeg vil give Anne Laxholm ret i går - du er mest af alt en kunstner!! Jeg er lykkelig over at have taget denne tur med lige præcis dig i hånden! Det vil for altid sidde i mit hjerte.

Deres historiske sejr er ikke blot blevet bemærket og hyldet herhjemme. Også i udlandet har flere store medier skrevet om det mandlige par, der altså kunne løfte trofæet i Horsens fredag aften foran Coco og Michael samt Christopher og Karina.

Sponsoreret indhold