Det så I ikke på tv: Silas og Jakob tæt på at trække sig

Fredag aften skrev Jakob og Silas ikke bare Danmarkshistorie, men verdenshistorie. Som det første par af samme køn dansede de sig nemlig til tops i ”Vild med dans” og løb med sejren.

Men det var tæt på, at det slet ikke var endt sådan.

Nu afslører Silas nemlig, at parret var tæt på at trække sig fra programmet flere uger inden, fordi Jakob kom alvorligt til skade under programmet.

Artiklen fortsætter under billedet...

En meget berørt Jakob og Silas efter sejren fredag aften. Foto: Thomas Laursen

På sin instagram-profil afslører Silas, at Jakob i uge fire – da de dansede moderne dans – sprang sin menisk.

- Hvad I kære seere ikke ved, er at vi sad på produktionskontoret onsdag eftermiddag inden udsendelse nr. 5 og snakkede om vi blev nødt til at trække os, da Jakob ikke kunne gå.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jakob og Silas under deres freestyle fredag aften. Foto: Thomas Laursen

- Lægen ringede og gav grønt lys torsdag aften og Fauerby fik tre timer torsdag aften til at lære samba til om fredagen. Det er det vildeste jeg har prøvet i VMD, skriver Silas, inden han sender rosende ord i retning mod sin partner:

- Du lærte samba på TRE TIMER Fauerby!! Imponeret. Du er blevet far, du er blevet danser og jeg vil give Anne Laxholm ret i går - du er mest af alt en kunstner!! Jeg er lykkelig over at have taget denne tur med lige præcis dig i hånden! Det vil for altid sidde i mit hjerte.

Vis dette opslag på Instagram

Nu er det ved at lande i mig hvad der er foregået de sidste 24 timer. Jeg er stolt!! Stolt af vores hårde arbejde blev belønnet, men aller vigtigst stolt over at dele land med alle jer, der har turde åbne jeres sind og se på noget nyt med åbne øjne. At I så igennem både køn og seksualitet og kun så to mennesker der dansede. Det fylder mit hjerte med kærlighed og mine øjne med tårer!! Tusinde tak for al jeres kærlighed og stemmer! Det har været rørende og helt fantastisk at mærke jeres opbakning!! Tak for at vi måtte!!!!!!Og dig kæreste, kæreste Fauerby! TAK for dig. Tak for dit mod og fordi du nok er verdens bedste selskab! Tænk at vi gjorde det! Især når man tænker tilbage på uge 4 i vores moderne dans og din minisk sprang. Hvad I kære seere ikke ved, er at vi sad på produktionskontoret onsdag eftermiddag inden udsendelse nr.5 og snakkede om vi blev nødt til at trække os, da Jakob ikke kunne gå. Lægen ringede og gav grønt lys torsdag aften og Fauerby fik tre timer torsdag aften til at lære samba til om fredagen. Det er det vildeste jeg har prøvet i VMD. Du lærte samba på TRE TIMER Fauerby!! Imponeret. Du er blevet far, du er blevet danser og jeg vil give Anne Laxholm ret igår - du er mest af alt en kunstner!! Jeg er lykkelig over at have taget denne tur med lige peæcis dig i hånden! Det vil for altid sidde i mit hjertegudskelov vi ses lige om lidt! Tak til @mastifftv.dk og @tv2danmark for jeres mod!! Jeg er lykkelig

Et opslag delt af Silasholst (@silasholst) den

Deres historiske sejr er ikke blot blevet bemærket og hyldet herhjemme. Også i udlandet har flere store medier skrevet om det mandlige par, der altså kunne løfte trofæet i Horsens fredag aften foran Coco og Michael samt Christopher og Karina.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close