Kendte4. november 2022

Det så du ikke i ”Vild med dans”: Fulde på forreste række

Før showet i sidste uge drak de udstemte dansere sig snalrede – og fortsatte fredagsbaren i Det Kgl. Teater og til ud på de sene timer
Jakob Åkerlind, Camilla Dalsgaard, Eugen Miu, Andrea Lykke Oehlenschlæger, Morten Kjeldgaard, Joel Hyrland, Katerina Pitzner, Jenna Bagge, Heidi Frederikke og Michael Olesen
Oven på en festlig fredagsmiddag på den anden side af Kgs. Nytorv indtog fem af sæsonens dansepar de fornemme forhold på landets fineste teater.
 Foto: Hanne Juul

Det er fredag aften, vi har lige fået løn – så København be’ din sidste bøn!

Om Den Gale Poses udødelige 90’er-hit “Spændt op til lir” har summet i hovederne på “Vild med dans”-holdets udstemte festflok, er uvist.

Men lyrikken passede som fod i laksko på humøret hos de 10 tangotrampere, da de fredag aften i sidste uge slingrede samlet ind gennem de kongelige kæmpedøre på landets fornemste teater.

Ført an af veteranen Michael Olesen og dansepartner Heidi Frederikke løb benspjætterne straks med opmærksomheden i den fyldte foyer.

– Jaaah, vi er i godt humør! Vi har spist middag sammen lige ovre på Bistro Royal inden – så ja, vi har da fået et par drinks, lød det med brede smil fra parret, der første fredag i oktober forlod showet efter fem optrædener.

Michael Olesen
Smiiil! På forreste række lige bag dommerne boltrede Michael Olesen, 40, og Heidi Frederikke, 44, sig – bl.a. med minder til iPhone-albummet.
 Foto: Hanne Juul

De var dog langtfra alene om at slukke tørsten i alkoholdige dråber denne aften.

For efter at have indtaget den røde løber med grin og grimasser, stavrede flere af danserne i baren midt i de guldrandede gemakker.

Slubrede i salen

Kække Camilla Dalsgaard blev sendt af sted efter fadøl til sig selv og charmørbraden Jakob Åkerlind, mens sæsonens prof.-danserdebutant Eugen Miu havde hænderne fulde af drinks, da han dinglede ind på de røde plyssæder.

Eugen Miu
Feltets yngste, prof.-danser Eugen Miu, 23, fik fyldt op i baren, inden han før showet galant fragtede drinks ind i salen. Mon ikke den ene dog var uden alkohol? Thi dansepartneren Andrea Lykke Oehlenschlæger er jo gravid.
 Foto: Hanne Juul

Herefter måtte partyslænget så undvære eventyreliksir i halvanden time, før der i pausen atter blev fri bane for en tur mod ølhanerne.

Imens spurtede en utæmmet trio bestående af Katerina Pitzner, Heidi Frederikke og Camilla Dalsgaard folkeskolefnisende på toilettet for at tømme de fyldte blærer.

Så slukkede kameraerne, men det gjorde kendisfesten langtfra.

For mens fredag blev til lørdag, fortsatte det celebre safthold ud for at nyde natten på vaskeægte “Vild med drinks”-manér.

Sponsoreret indhold