Kendte6. marts 2024

Det rene vanvid: Sydney Sweeney dukker op i underhylere til en formue

"Euphoria"-stjernen havde efterladt bukserne derhjemme forleden og kunne i stedet vise de dyre underhakkere frem på den røde løber
Sydney Sweeney attends the 49th People's Choice Awards in Santa Monica, California, U.S. February 18, 2024. REUTERS/Mario Anzuoni
Sydney Sweeney havde efterladt bukserne derhjemme forleden, fordi de dyre underhakkere skulle vises frem.
 Foto: Mario Anzuoni/Reuters/Ritzau Scanpix

Det er de færreste mennesker, der har råd til at smide 40.000 kroner efter et outfit - og overvej så, at man skulle smide dem for udelukkende et par hotpants, der mest af alt ligner fancy underhakkere.

Det er nemlig præcist, hvad Sydney Sweeney har gjort.

Den 26-årige "Euphoria"-stjerne dukkede nemlig forleden op på den røde løber til modeugen i Paris iført et par underhylere til den nette pris af knap 6.000 dollars.

Det skriver Page Six

Ifølge det amerikanske medie er det luksusmærket Miu Miu, der står bag designet af de glitrende underbukser, der er lavet af et par satin-underbukser med sølvflæser udenpå.

Sydney Sweeney arrives for the Miu Miu Fall/Winter 2024-2025 ready-to-wear collection presented Tuesday, March 5, 2024 in Paris. (Photo by Scott A Garfitt/Invision/AP)
Sydney Sweeney i sine dyre underbukser.
 Foto: Scott A Garfitt/Invision/AP

Udover de dyre benklæder havde Sydney Sweeney iført sig en sort blazer og en croptop, så man kunne se hendes veltrænede mavse.

Derudover havde hun en Miu Miu-håndtaske til en værdi på 4.000 dollars (27.500 kroner) i hånden og et par Miu Miu-solbriller til 780 dollars (5.400 kroner) for øjnene.

Hvis Sydney Sweeney selv har betalt for hele sit outfit, har det dermed været en dyr affære for hende at tage til modeshow.

Men mon ikke at Miu Miu som minimum har givet hende smule rabat for reklamens skyld - og hvis ikke kan skuespillerinden trøste sig med, at hun trods alt har en formue på ti millioner dollars.

Derudover kører hendes karriere på skinner med hendes roller i henholdsvis "Euphoria" og "White Lotus", ligesom hun er biografaktuel i filmen "Anyone But You".

En film, der - ifølge Variety - i februar slog rekord ved at være den første romantiske komedie i fem år til at indtjene over 200 millioner dollars på verdensplan.

Sponsoreret indhold