Kendte5. august 2023 (opd. 15. august 2023)

Det rene vanvid: Beyonce køber nyt wc-sæde HVER gang

Så kan man da tale om at være på røven på den helt dyre måde...
Beyonce Knowles arrives at the MTV Video Music Awards at Madison Square Garden, in New York. Beyonce announced on her Instagram account, Wednesday, Feb. 1, 2017, that she is expecting twins. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP, File)
Beyonce Knowles nægter at sætte rumpen, hvor andre har siddet.
 Foto: Ritzau Scanpix

SENESTE: Nu svarer mor tilbage - der er en "røv-erhistorie"

Det kan godt være, det er det samme, der kommer ud af rumpen på de rige og berømte, som det er hos os almindelige mennesker, men det betyder ikke, at de gider at sætte deres fine popo, hvor andres har været.

Det gider Beyonce tydeligvis ikke i hvert fald.

Sangerinden bruger således tusindvis af kroner på altid at få fløjet nye toiletsæder med sig, når hun rejser rundt i verden for at optræde.

Det skriver The Sun.

Ifølge det britiske medie skyldes det altså simpelthen, at Beyonce nægter at sidder på et brugt toiletbræt.

Mediet er sågar kommet i besiddelse af et billede, der er taget backstage fra en af sangerindens koncerter, og her kan man se en stor kasse blandt hendes bagage, hvor der står: "Toiletsæder" på siden.

- Beyonce er så stor en stjerne, at hun bogstaveligt talt kan kræve hvad som helst, siger en anonym kilde og fortæller, at sangerindens team gør en stor indsats for hendes ve og vel.

Og dette inkluderer altså åbenbart at fragte nye toiletsæder med rundt i hele verden.

- Hendes roadies har set alt muligt, så det her er ikke en stor ting for dem, men der er mange, der griner, når de ser kassen med skiltet på, siger kilden til The Sun.

Beyonce har ikke kommenteret historien, men det er ikke første gang, at der bliver sat fokus på sangerindens til tider skøre krav.

Det har for eksempel tidligere været fremme, at hun altid vil have sit vand i en temperatur på præcis -6 grader, ligesom hun vil drikke det i særlige titaniumsugerør, der koster op til 6.000 kroner.

Sponsoreret indhold